RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă inițiază o campanie de ajutorare a locuitorilor comunei Roșia Montană

Diana Iovanovici-Șoșoacă inițiază o campanie de ajutorare a locuitorilor comunei Roșia Montană

Împreună cu George Răzvan Avramescu, Cătălin Berenghi și Lucian Duță în calitate de co-organizatori, familia Șoșoacă inițiază o campanie de ajutorare a locuitorilor comunei Roșia Montană, respectiv satul Dăroaia, încercând în acest fel să ofere o mână de ajutor pentru sinistrații afectați de inundațiile masive din ultima vreme.

Potrivit organizatorilor, ajutoarele vor fi adunate în locația pusă la dispoziție de Cătălin Berenghi, la adresa Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr. 7, sector 5, București.

libris.ro

“Știți că acum câteva zile am fost la Roșia Montană în satul Dăroaia, acolo unde apele au venit în puhoi și au distrus o mare parte a caselor acelor oameni. (…) Oamenii ăștia sunt o realitate, și sunt o realitate pe care clasa politică nu a băgat-o în seamă decât atunci când a avut nevoie de ea. În rest a lăsat-o în pragul sărăciei, în pragul decadenței, în pragul analfabetisumului. De ce? Pentru că toți acei oameni care sunt în această situație, și mai ales loviți de sărăcie, pot fi manipulați. De aceea și avem o societate așa cum o avem.

Drept pentru care hai să încercăm să fim mai buni, că tot ne batem cu pumnii în piept că suntem mari creștini. Dacă suntem creștini atunci știm că trebuie să ne ajutăm aproapele… Ceea ce se întîmplă la Dăroaia este în primul rând discriminare. (…)

La ceea ce s-a întâmplat la Dăroaia, în acest moment organele de anchetă ar trebui să aresteze primar, dacă au greșit cei de la ISU, de la garda națională și așa mai departe și să-i bage în pușcărie cel puțin zece ani de zile. Așa spune legea.”, a spus senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă într-un clip video transmis liveContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info