libris.ro

Cluj Napoca: Miting Pentru Familie

Pe data de 21 August 2021, Comunitatea Identitară România împreună cu Noua Dreaptă au organizat, la Cluj-Napoca, cea de-a IV-a ediție a „Mitingului pentru Familie”. Evenimentul a fost unul de susținere a familiei naturale formate prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, a principiilor creștine, ortodoxe și a tradiției.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Susținând ordinea naturală și firescul, naționaliștii au vorbit și împotriva paradei sodomiților și a altor evenimente ale sexo-marxiștilor desfășurate la Cluj în această săptămână sub numele de „Cluj Pride” (mândria Clujului). În realitate, manifestările frustraților sexual nu sunt nici un motiv de mândrie pentru orașul nostru, ci sunt cea mai mare rușine de care poate avea parte Clujul. Pederaștii au sărbătorit 20 de ani de la abrogarea articolului 200 din Codul Penal care interzicea actele sexuale între persoane de același sex. După două decenii de la abrogarea acelei legi, sodomiții cer legalizarea căsătoriilor între „cupluri” homosexuale și dreptul să adopte copii, pe care urmează să-i corupă și să-i transforme în sodomiți, lobby-ul lor a dus la votarea în Parlament de legi ce pedepsesc cu închisoarea pe cei ce îi critică, iar manifestările lor obscene acaparează spațiul public.

Mitingul a avut loc în fața Catedralei Ortodoxe în Piața Avram Iancu și a început cu rugăciunea „Tatăl Nostru”. A fost afișat un banner cu mesajul „Trăiască familia naturală, moarte dictaturii toleranței”, arătând ipocrizia așa-zisei toleranțe a neomarxiștilor care se manifestă doar față de degenerare, în timp ce urăsc orbește și manifestă cea mai mare intoleranță față de creștinism, față de familie și față de normalitate. A fost criticată decizia Primăriei și a primarului Emil Boc de a autoriza, pentru a patra oară, această paradă a degenerării în spațiul public, acolo unde copiii și familiile noastre vor fi expuși propagandei sodomite și marxismului cultural. Așadar, ne-am pus întrebarea, afișată și pe un banner: „Boc e gay?!

Au ținut discursuri Codrin Goia (președintele Comunității Identitare), Alexandru Balcu și Cristian Dumitriu (din partea Noii Drepte), sportivul Călin Mărincuș și Marius Moldovan (vicepreședintele Comunității Identitare). Au fost afișate pancarte cu mesaje ironice (meme) la adresa dușmanilor familiei. La sfârșitul manifestării toți participanții s-au strâns în jurul celui mai mare drapel tricolor din Cluj-Napoca.

 

Toți cei care doresc să continue lupta pentru familie și normalitate, nu numai o dată pe an la un eveniment, ci într-un mod consecvent, sunt invitați să contacteze Asociația Comunitatea Identitară România la adresa de email info@comunitateaidentitara.com, să se aboneze la canalul nostru de Telegram sau să vină alături de noi!

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Filip

Artist Vizual, Absolvent al Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași