RSS
TwitterFacebookPinterest

Comunitatea Identitară Iași: acțiune împotriva Halloween-ului

Comunitatea identitară Iași: acțiune împotriva Halloween-ului

Astăzi, 29 octombrie 2021, membrii Comunității Identitare România filiala Iași  au desfășurat o acțiune prin care își arată reacția față de practicile anti-românești și anti-creștine ce se petrec an de an în această perioadă.

Halloween, Black Firday sau alte așa-zise sărbători consumiste sunt promovate de hypermarket-uri și magazine on-line. Naționaliștii au afișat în fața unor astfel de centre comerciale mesajul “STOP SĂRBĂTORILOR CONSUMISTE, TRADIȚIA TREBUIE SĂ REZISTE!”.

Comunitatea identitară Iași: acțiune împotriva Halloween-ului
Comunitatea identitară Iași: acțiune împotriva Halloween-ului

Aceste sărbători nu numai că încurajează o practică nesănătoasă din punct de vedere economic, determinând oamenii să își cumpere diferite produse inutile sau la supra-preț, dar reprezintă un atac la nivelul tradiției și a neamului românesc, deoarece nu au absolut nicio legătură cu poporul nostru român creștin !

Cei mai vulnerabili sunt cei mici întrucât de la vârste fragede sunt învățați să adopte obiceiuri nesănătoase, de origini total non-ortodoxe, influențați de ceea ce văd. Ei trebuiesc protejați întrucât ei sunt viitorul. 

apiland.ro

Așadar, dragi români, nu încurajați sărbătorile ce nu ne aparțin și nu vă lăsați păcăliți de tehnicile consumiste ce promovează cumpărăturile inutile ! Nu lăsați identitatea poporului să cadă pradă  celor ce ne atacă!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]