Comunitatea Identitară Iași: Acțiune de comemorare a eroilor jertfiți la evenimentele din 1989

La data de 14 decembrie 2021, membrii filialei iași a Comunității Identitare România, împreună cu Hoinarii au depus la Monumentul Eroilor Revoluției o coroană de flori în memoria celor ce s-au jertfit în cadrul evenimentelor petrecute în urmă cu mai bine de 30 de ani în această seară, la Iași.

Coroana conține mesajul “CELOR JERTFIȚI LA REVOLUȚIE 1989” și constituie un semn al aprecierii noastre față de cei ce au luptat și s-au sacrificat pentru libertatea de care ne bucurăm astăzi.

Cu această ocazie, încurajăm toți tinerii naționaliști să își amintească de fiecare dată de acei ce și-au dat viața în lupta anticomunistă și au plătit cu sânge pentru libertate. Unii dintre aceștia pot fi chiar și părinții noștri, de aceea le vom fi mereu recunoscători!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sursa: Comunitatea Identitară România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Scopul diversiunii "jurnaliștilor italieni" în România? Ridicarea imunității senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă

mie dec. 15 , 2021
Dacian Cioloș: “Sechestrarea unor jurnaliști este faptă penală și sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Șoșoacă pentru a se ascunde din fața legii și a justiției” Nerăbdători să scape din Senatul Românie de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, trădătorii prezenți la cârma partidelor securiste, antiromâni notorii, precum Dacian […]

Poate vă place și:

libris.ro