RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Comunitatea Identitară Iași: Acțiune de comemorare a eroilor jertfiți la evenimentele din 1989

La data de 14 decembrie 2021, membrii filialei iași a Comunității Identitare România, împreună cu Hoinarii au depus la Monumentul Eroilor Revoluției o coroană de flori în memoria celor ce s-au jertfit în cadrul evenimentelor petrecute în urmă cu mai bine de 30 de ani în această seară, la Iași.

Coroana conține mesajul “CELOR JERTFIȚI LA REVOLUȚIE 1989” și constituie un semn al aprecierii noastre față de cei ce au luptat și s-au sacrificat pentru libertatea de care ne bucurăm astăzi.

libris.ro

Cu această ocazie, încurajăm toți tinerii naționaliști să își amintească de fiecare dată de acei ce și-au dat viața în lupta anticomunistă și au plătit cu sânge pentru libertate. Unii dintre aceștia pot fi chiar și părinții noștri, de aceea le vom fi mereu recunoscători!

Sursa: Comunitatea Identitară RomâniaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info