libris.ro

(VIDEO) Avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică

(VIDEO) Avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică

Avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu, în cadrul unui protest împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii, a anunțat public că nu va mai fi consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Avocata Iulia Medeleanu s-a confruntat de câteva luni bune cu presiuni, amenințări și chiar încercări de șantaj din partea reprezentanților unor instituții de forță din România. Consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost lipsită samavolnic de dreptul său de a mai activa ca avocat și implicit de roadele muncii sale, deși Iulia Medeleanu avea în spatele său peste două decenii de experiență în domeniu și avea destulă notorietate pentru a avea un portofoliu important de clienți.

„Vreau să-i mulțumesc doamnei consilier Iulia Medeleanu, (…) pentru această prietenie frumoasă. Cred că trebuie să spun niște lucruri pe care nu vi le-a spus, ca să înțelegeți prin ce a trecut acest om timp de șapte luni, cam opt luni… Poate așa veți înțelege presiunile la care suntem supuse amândouă: la ea un pic mai puțin față de ce e la mine. Deci Iulia îmi spune de ceva timp că nu mai poate, și o înțeleg. Are ca mine, sute de telefoane pe zi, mii de mesaje pe facebook, pe SMS și pe Whatsapp. (…) A făcut muncă pro bono, muncă în folosul comunității efectiv, deși nu a condamnat-o nimeni, decât iubirea pentru patrie și popor, la această muncă silnică la care a fost supusă. (…) Știți foarte bine că s-a dus DIICOT-ul peste ea, i-a făcut dosar penal, pentru că noi depusesem dosar la DIICOT împotriva lui Iohannis, Orban, Arafat și Tătaru. (…) Oricum, și acum dacă i se întâmplă ceva, în calitate de fost consilier, înseamnă că totul este represiune politică!„, a spus senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă la despărțirea de consiliera ei, avocata Iulia Medeleanu


Din 24 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera cabinetului parlamentar Diana Iovanovici-Șoșoacă. Avocata Iulia Medeleanu și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De la momentul înaintării demisiei sale, respectiv 24 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu nu mai acționează în numele cabinetului parlamentar Diana Iovanovici-Șoșoacă, ci o face în nume propriu.

Avocata ieșeană și-a manifestat intenția de a se reintoarce în barou, în avocatură, însă a anunțat că va continua să lupte pentru oameni, chiar dacă unii au contestat-o și indiferent de ce au făcut oamenii din jurul său:

Nu vreau să urc. Iaca mai vreau să cobor. (n.r. Iulia Medeleanu era rugată de oameni să urce pe soclul statuii din Piața Unirii din Iași pentru a-și ține discursul)

 

Îi lăsăm pe alții să urce. Mulțumim doamnei senator, de care eu astăzi mă despart în calitate de consilier, pentru că este decizia mea de a merge liberă. Funcționez foarte bine liberă, mă întorc în avocatură, dar nu renunț la lupta civică.

 

Mereu pentru oameni și alături de oameni indiferent ce au făcut oamenii din jurul meu, indiferent de numărul celor care mă contestă, eu rămân în rândurile lor„, a spus Iulia Medeleanu în cadrul protestului din 25 Septembrie 2021 de la Iași, din Piața Unirii

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info