RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Protestul camionagiilor se EXTINDE în toată lumea! După Canada, urmează SUA și Europa. ZIUA 5 LA OTTAWA | VIDEO

Șoferii de camioane americani și-au propus să urmeze exemplul colegilor lor din nord și să organizeze un convoi de protest care să traverseze Statele Unite de la Pacific la Atlantic, din California până în Washington DC. În Piața Libertății din Ottawa continuă protestul – VIDEO mai jos! Canada este de mai mult timp scena unui protest inedit prim amploarea și spectaculozitatea sa: câteva mii de șoferi de camioane au organizat un convoi cu lungime de 70 de kilometri pentru a-și manifesta opoziția față de Dictatura COVID și de măsuri draconice precum obligativitatea vaccinării sau lockdown-urile, informează Active News.

Uriașul convoi a ajuns la acest sfârșit de săptămână în capitala Ottawa, în fața și în jurul clădirii Parlamentului, iar protestatarii au anunțat că nu pleacă până când revendicările lor nu vor fi îndeplinite.
Convoiul s-a bucurat de un uriaș sprijin din partea canadienilor, pe tot parcursul lungului său traseu: aceștia le-au oferit șoferilor hrană și bani pentru a putea ajunge la țintă.

apiland.ro

Premierul canadian Justin Trudeau a fugit din capitală într-un loc secret, de unde emite comunicate iritate la adresa protestatarilor. Trudeau susține s-a izolat din motive sanitare, dat fiind că s-ar fi infectat, deși era triplu vaccinat. Cu toate acestea, comunicatele televizate nu îi pot ascunde frica.

Acum, așa-numitul Convoi al Libertății din Canada face prozeliți. Camionagiii americani s-au mobilizat prin intermediul unui cont de Facebook numit „Convoy to DC 2022”. Integral pe Active News.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]