RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Cum îi caracterizează Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Iohannis, Bode și Arafat: “Suntem conduși de trădători și sclavi”

Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Constituția României este jucată în picioare de toată lumea.

Într-o intervenție de joi seară, de la România TV, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a făcut o serie de “aprecieri” la adresa celor care conduc statul român, în frunte cu pseudopreședintele Klaus Iohannis, Lucian Bode şi Raed Arafat.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a reacționat astfel la intervențiile publice pe care unele dintre aceste personaje insalubre de la vârful statului român au ales în mod inoportun și inadecvat să le facă, ei neavând voie să intervină într-o anchetă penală.

apiland.ro

„Trecând de poziția mea oficială ca senator, rămân avocat. Nicio entitate nu are voie să intervină într-o anchetă penală, unde doar procurorii pot decide cum se desfășoară aceasta. Mai mult, doar judecătorul decide asupra măsurilor care se iau. Este pentru prima dată în istoria României cand implicarea este făţișă, fără niciun fel de ascunziș. Nu au dreptul sa vorbească cu privire la o anchetă penală în desfășurare. Aceasta constituie trafic de influență. Constituția României este jucată în picioare de toată lumea. Statul italian trebuie apreciat pentru că îşi apără jurnalista. Noi arătăm că suntem condusi de trădători și sclavi”, a spus senatoarea la România TV

Președintele Klaus Iohannis a ieșit public și legat de acest caz a solicitat  ”o verificare la sânge” (n.r. Iohannis a zis că sechestrarea se pedepsește. Acum nu știm sigur dacă și sechestrarea de case):

“Este un incident absolut regretabil şi trebuie să fim foarte clari: sechestrarea de persoane se sancţionează, conform legii, şi în România.

Pe de altă parte, nu vreau să mă antepronunţ. Absolut toate autorităţile competente să verifice ce s-a întâmplat şi cum s-a intervenit trebuie să îşi facă datoria cu vârf şi îndesat, cum se spune, după care cu siguranţă voi aştepta concluziile de rigoare. Este posibil să fi fost greşeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor chestiuni. Cert este: solicit această verificare la sânge pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident, care ste absolut regretabil şi, ca să fiu sincer, până acuma ar fi fost inimaginabil “, a declarat Klaus Iohannis.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]