RSS
TwitterFacebookPinterest

VIDEO | Vladimir Putin în urmă cu mai mulți ani către Mircea Geoană: “Mă, suntem foarte nemulțumiți că ați intrat în NATO, dar cu americanii mai știm să lucrăm, însă atenție cu UE, că vă transformă în colonie economică!…”

Mircea Geoană a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, care este adevăratul motiv pentru care România s-a implicat în conflictul din Ucraina, informează R3Media.

Secretarul general adjunct al NATO spune că nevoia de a ajuta Ucraina în războiul cu Rusia face parte dintre-un interes moral, politic și strategic.

„Nevoia de a ajuta Ucraina și Republica Moldova face parte dintr-un interes moral, politic și strategic, pe care noi toți, de la polonez la român, îl avem. Nu avem nevoie de Rusia, din nou, pe granițele noastre, pentru că știm ce înseamnă presiunea unui colos pe granițele noastre”, a declarat Geoană la podcastul lui Mihai Morar.

De asemenea, secretarul general adjunct al NATO a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, Vladimir Putin nu a fost de acord cu aderarea României la NATO.

„L-am întâlnit pe Vladimir Putin și mi-a spus: Mă, suntem foarte nemulțumiți că ați intrat în NATO, dar cu americanii mai știm să lucrăm, dar atenție cu UE, că vă transformă în colonie economică!, i-a spus Geoană lui Morar.

apiland.ro

Secretarul general adjunct al NATO a mai mărturisit că Vladimir Putin a încercat de mai multe ori să-i convingă pe reprezentanții României să nu adere la Uniunea Europeană.

„Încerca să ne convingă să stăm departe de Uniunea Europeană, m-a frapat, eu credeam că NATO ar fi marea lui temere. Nu l-am ascultat, dacă zice ceva, eu fac opusul, mă duc în cealaltă direcție! Ce s-ar fi întâmplat cu România dacă nu eram în NATO?! Unde s-ar fi oprit rușii? În ce situație am fi fost? Am fi avut bravura ucrainenilor? Am fi avut sprijin atât de mare din partea Occidentului?”, a mai spus Geoană, conform România TV.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]