Mamă, înainte de a fi senator. Clișeul „beizadelei de politician”, dărâmat de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Mamă, înainte de a fi senator. Clișeul "beizadelei de politician" dărâmat de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Deși a avertizat încă de la începutul anului trecut că fiului ei i se „coace” o înscenare cu alcool sau droguri, sistemul și-a dus operațiunea de discreditare până la capăt, mergând pe mâna dictonului lui Iosif Vissarionovici Stalin: „Calomniaţi, calomniaţi, căci ceva tot va rămâne!ˮ

Înainte de a fi senator, înainte de a fi avocat, activist civic sau orice altceva, Diana Iovanovici-Șoșoacă rămâne o mamă. Și probabil că doar ea știe ce se petrece cu adevărat în sufletul ei după tot acest scandal din presă, în care sistemul folosește pentru a nu știu a câta oară clișeul „beizadelei de politician”, cu care a eliminat în ultimele trei decenii politicienii incomozi care nu dădeau „ascultare” stăpânirii.

Doar că senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă este un altfel de politician, cu care ei nu s-au mai confruntat până acum. Unul atipic. Un politician care în loc să-și folosească influența pentru a „ușura” obstacolele din calea progeniturii sale, își lasă fiul să primească în plin consecințele faptelor lui, și să răspundă din punct de vedere legal pentru ele. Tânărul a fost avertizat cu privire la expunerea politică a familiei, și cu toate astea a căzut în capcana pregătită dinainte de slugile sistemului.

Dacă în timp ce senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă bate țara în lung și în lat să rezolve problemele oamenilor, multe dintre ele create tot cu largul concurs al DE-Serviciilor și a politicienilor agreați de sistem, cărora serviciile le țin trena și îi protejează de dosare penale, slugile sistemului se ocupă cu operațiuni și clișee ieftine prin care s-o calomnieze și s-o defăimeze, înseamnă că serviciile se ocupă cu chestiuni minore, neglijând probleme de siguranță națională precum sunt cele legate de securitatea energetică, alimentară și sanitară, etc.

Deși sufletul de mamă probabil îi dictează altceva, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă nu își menajează deloc fiul, cum au făcut-o diverși politicieni de tristă amintire, dărâmând clișeul „beizadelei de politician”. Acesta a greșit și o să suporte consecințele faptelor sale, însă acțiunea de poliție politică este vizibilă până și din satelit.

Partidul S.O.S România și-a expus poziția față de această acțiune a sistemului, catalogând-o ca pe o înscenare la care a fost supus fiul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, lidera Partidului S.O.S România, o formațiune politică nouă, care a creat în ultimele luni o mișcare fantastică, o mișcare ce ia amploare pe zi ce trece în toată țara și printre românii din afara țării:

Partidul SOS Romania
Comunicat de presă, Partidul SOS Romania

În ziua incidentului, Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă și-a exprimat de asemenea opinia cu privire la această situație în care a fost implicat fiul său:

„LA NICI 24 DE ORE DUPA CE AM DESCINS LA S.R.I. SI AM SESIZAT ACEST SERVICIU CU ANCHETELE PRIVATIZARII MINTIA CU COOPERAREA AGENȚILOR SECRETI S.R.I. CARE AU DISTRUS ECONOMIA ROMÂNIEI, PRECUM SI INCA ALTE PROBLEME CU PRIVIRE LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ IN CARE ESTE IMPLICAT SRI , BAIATULUI MEU I S-A INSCENAT UN DOSAR LA ORDIN POLITIC.

NICIO TV MASS MEDIA NU A PREZENTAT UNICUL DEMERS AL UNUI POLITICIAN IN 32 DE ANI IMPOTRIVA SISTEMULUI CORUPT!
Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. 4 echipaje de politie il asteptau la 8 dimineata, in timp ce eu eram la Iasi. Nimeni din presa nu mi-a acordat drept la replica. Ce nu va spune presa este ca au pus cainii de droguri pe el si i-au pus testul de droguri care a iesit negativ. Este sportiv de performanta, azi are meci in campionat. Sunt testati nonstop alcool si droguri. Norocul lui ca a fost insotit si de alti colegi, caci altfel ii plantau si alte lucruri, ca sa nu zicem droguri!
BRAVO SRI, AI ARATAT CA FUNCȚIONEZI!”, a postat pe facebook senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns