RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Sorin Roșca Stănescu: “Înscenare anti Șoșoacă! I-au inventat doamnei Șoșoacă un caz penal?”

Sorin Roșca Stănescu: “Ăștia au mers atât de departe, încât i-au inventat doamnei Șoșoacă un caz penal?”

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este contrariat de cât de departe s-a putut merge împotriva senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Într-un scurt clip video postat pe canalul său de Youtube, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu afirmă că “provocatorul” venit în casa doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă vine din partea unei societăți conduse de… Mircea Geoană.

Se complică foarte mult lucrurile cu acest caz, ceea ce denotă că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât păreau la prima vedere. Acțiunea îndreptată împotriva Dianei Iovanovici-Șoșoacă pare a fi mult mai complexă, mult mai elaborată decât părea la prima apariție în presă.

apiland.ro

Redăm integral transcrierea clipului video postat de Youtube de către jurnalistul Sorin Roșca Stănescu:

“Ăștia au mers atât de departe, încât i-au inventat doamnei Șoșoacă un caz penal? Au mers atât de departe încât încearcă să-l bage în penal pe soțul doamnei Șoșoacă? Pentru ce? Pentru că a venit un provocator în casa lor și a încercat s-o pună la colț pe doamna Șoșoacă?

Și acest provocator este culmea, vine fix din partea unei societăți conduse de Mircea Geoană” , a afirmat Sorin Roșca StănescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]