RSS
TwitterFacebookPinterest

Concurs de creație de poezie patriotică la Carei. Pot participa elevi din orice localitate

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Direcția de Cultură Carei organizează o nouă ediție a concursului de creație de poezie pentru elevii din clasele V-VIII, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la eliberarea ultimei brazde de pământ românesc, având ca subiect dragostea de țară și recunoștința față de eroii neamului.

Regulament:

apiland.ro

Un elev poate participa în concurs cu maxim două poezii.

Poeziile vor fi tehnoredactate și expediate până în data de 21 octombrie 2022, pe adresa de email:  bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com, cu mențiunea: ”25 octombrie”  sau la sediul Bibliotecii Municipale Carei (str. Iuliu Maniu 12-14).

Fiecare participant va menționa: Numele și prenumele, Școala de proveniență, clasa, vârsta și adresa poștală, în cazul în care nu are domiciliul în Carei.

Premiile vor consta în cărți și diplome. Juriul va fi compus din reprezentanți ai Direcției de Cultură Carei, Bibliotecii Municipale și Centrului Cultural.

Menționăm faptul că la concurs pot participa elevi și din alte localități din țară, nu doar din Carei.

Redactia BULETIN DE CAREIContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]