Comemorarea eroului Baba Novac | Cluj-Napoca

Asociația Comunitatea Identitară România vă invită la comemorarea eroului național Baba Novac. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, pe 5 Februarie, de la ora 18:00, la statuia ridicată în memoria acestuia (lângă Bastionul Croitorilor).

Veniți alături de noi să aprindem torțe în memoria celui ce a fost căpitan în oastea lui Mihai Viteazul, dar și unul dintre cei mai loiali comandanți ai voievodului în lupta împotriva Imperiului Otoman și pentru unificarea celor trei țări românești: Țara Românească, Ardealul și Moldova!

În contextul în care Primăria Municipiului Cluj-Napoca a modificat inscripția de pe monument, ștergând orice referire la nobilimea maghiară care l-a ucis prin tortură pe Baba Novac, iar autoritățile au refuzat să repare statuia vandalizată încă din anul 2013 și nu i-au prins (sau nu au dorit să îi prindă) pe anti-românii ce au profanat-o, este foarte important să ne cinstim eroii și să apărăm memoria lor. Și asta vom face!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Vă invităm alături de noi!

Comunitatea Identitară România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Schimbări radicale în politica românească la viitoarele alegeri! Cei mai mulți dintre români vor alte partide parlamentare!

sâm ian. 28 , 2023
Într-un sondaj de opinie inițiat de echipa noastră pe importantele rețelele de socializare, majoritatea cititorilor s-au abținut să voteze, dar cei care au interacționat cu sondajul, au votat pentru alte partide parlamentare. Votați aici Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo. Abonează-te și la […]

Poate vă place și:

libris.ro