RSS
TwitterFacebookPinterest

Comemorarea eroului Baba Novac | Cluj-Napoca

Asociația Comunitatea Identitară România vă invită la comemorarea eroului național Baba Novac. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, pe 5 Februarie, de la ora 18:00, la statuia ridicată în memoria acestuia (lângă Bastionul Croitorilor).

Veniți alături de noi să aprindem torțe în memoria celui ce a fost căpitan în oastea lui Mihai Viteazul, dar și unul dintre cei mai loiali comandanți ai voievodului în lupta împotriva Imperiului Otoman și pentru unificarea celor trei țări românești: Țara Românească, Ardealul și Moldova!

În contextul în care Primăria Municipiului Cluj-Napoca a modificat inscripția de pe monument, ștergând orice referire la nobilimea maghiară care l-a ucis prin tortură pe Baba Novac, iar autoritățile au refuzat să repare statuia vandalizată încă din anul 2013 și nu i-au prins (sau nu au dorit să îi prindă) pe anti-românii ce au profanat-o, este foarte important să ne cinstim eroii și să apărăm memoria lor. Și asta vom face!

Vă invităm alături de noi!

Comunitatea Identitară România


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info