S.O.S. România este singurul partid naționalist românesc care sparge gheața la Miercurea Ciuc și își face filială cu etnici maghiari!

S.O.S. România este singurul partid naționalist românesc care sparge gheața la Miercurea Ciuc și își face filială cu etnici maghiari!!

La Miercurea Ciuc, în județul Harghita, Partidul S.O.S. România atinge o performanță care nu a mai fost atinsă până acum de vreun partid naționalist românesc: și-a constituit organizație a Partidului S.O.S. România, iar organizația va fi condusă de etnici maghiari!

Practic S.O.S. România este singurul partid naționalist românesc care sparge gheața la Miercurea Ciuc și își face filială cu etnici maghiari! Meritul este al președintelui Partidului S.O.S. România, doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, care prin discursurile ei publice și prin declarațiile sale politice și-a câștigat o masă mare de simpatizanți printre etnicii maghiari din România. Chiar și ea recunoaște că este inundată de mesaje pline de curtoazie și felicitări pentru activitatea ei, primite de la etnici maghiari de pe întreg teritoriul României. Mulți dintre aceștia îi spun că ei nu votează cu UDMR și că vor susține Partidul S.O.S. România, iar pe ea o vor la președinția României.

În aceste condiții, anul electoral 2024 se va anunța unul deosebit de interesant. E posibil prin această schimbare de paradigmă în rândul electoratului din România să fim „văduviți” de prezența UDMR în Parlamentul României? Doar timpul ne va putea spune asta…

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns