RSS
TwitterFacebookPinterest

Solomon, numele biblic care își bate joc de un județ

Din județul Vaslui a fost scăpat din staulul comunal un “comunist luminat” cu nume biblic, care își bate joc de un județ întreg, iar de la înălțimea Camerei Deputaților (n.r. în cazul său Derutaților), de un întreg popor.

Acest Solomon al Vasluiului, un Dorel plecat de la coada săpii, care încă se mai miră că nu-i cade sapa din portofel și se uită momente bune în jur pe jos ca nu cumva s-o piardă și să i-o ia altul (n.r. na, meseria se fură oricând pe o asemenea economie jalnică). Și apropo de economie: Solomon acesta venit de la Vasilică Săracu’, așa cum în mod peiorativ mai numesc încă bătrânii locului Vasluiul, a declarat la un moment dat că “economia României nu stă în femeia de serviciu.”

apiland.ro

Mare înțelepciune de pe meleagurile Vasluiului! Aproape la fel de mare ca a tizului său biblic! Pe vremea când abia pășea în politică și în loc de costume scumpe purta haine a la Adrian Copilu’ Minune, de pe vremea când juca în filmul “Gadjo Dilo”, avea îndeletniciri mai aproape de rădăcinile sale aborigene: sufla în microfoane, le asculta cu urechea, doar, doar se vor milui și de el și minunile tehnicii audiovizuale îl vor propulsa într-o sinecură care să-l scoată din glodurile Vasluiului și să-l scoată din foame.

Și fix ca și pe Adrian Copilu’ Minune, l-au scos! Cam aceeași traiectorie. Pe când unul s-a ridicat șchelăluind a foame “Tutti Frutti”, celălalt și-a dus mugetele comuniste luminate tocmai în Parlamentul României! Dar nu-i treaba măgarului de unde beau boii apă. Nici măcar prezența în Camera Deputaților nu l-a vindecat pe Adrian-ul de la Vaslui de misoginism și de grobianism. Cei șapte ani de acasă nu se mai întorc nici în ruptul capului dacă de la bun început nu i-ai avut niciodată. Păcat că o lichea pseudocomunistă, “luminată”, își bate joc de un județ întreg….

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]