Solomon, numele biblic care își bate joc de un județ

Din județul Vaslui a fost scăpat din staulul comunal un „comunist luminat” cu nume biblic, care își bate joc de un județ întreg, iar de la înălțimea Camerei Deputaților (n.r. în cazul său Derutaților), de un întreg popor.

Acest Solomon al Vasluiului, un Dorel plecat de la coada săpii, care încă se mai miră că nu-i cade sapa din portofel și se uită momente bune în jur pe jos ca nu cumva s-o piardă și să i-o ia altul (n.r. na, meseria se fură oricând pe o asemenea economie jalnică). Și apropo de economie: Solomon acesta venit de la Vasilică Săracu’, așa cum în mod peiorativ mai numesc încă bătrânii locului Vasluiul, a declarat la un moment dat că „economia României nu stă în femeia de serviciu.”

Mare înțelepciune de pe meleagurile Vasluiului! Aproape la fel de mare ca a tizului său biblic! Pe vremea când abia pășea în politică și în loc de costume scumpe purta haine a la Adrian Copilu’ Minune, de pe vremea când juca în filmul „Gadjo Dilo”, avea îndeletniciri mai aproape de rădăcinile sale aborigene: sufla în microfoane, le asculta cu urechea, doar, doar se vor milui și de el și minunile tehnicii audiovizuale îl vor propulsa într-o sinecură care să-l scoată din glodurile Vasluiului și să-l scoată din foame.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Și fix ca și pe Adrian Copilu’ Minune, l-au scos! Cam aceeași traiectorie. Pe când unul s-a ridicat șchelăluind a foame „Tutti Frutti”, celălalt și-a dus mugetele comuniste luminate tocmai în Parlamentul României! Dar nu-i treaba măgarului de unde beau boii apă. Nici măcar prezența în Camera Deputaților nu l-a vindecat pe Adrian-ul de la Vaslui de misoginism și de grobianism. Cei șapte ani de acasă nu se mai întorc nici în ruptul capului dacă de la bun început nu i-ai avut niciodată. Păcat că o lichea pseudocomunistă, „luminată”, își bate joc de un județ întreg….

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Partidul S.O.S. România are organizații în toate județele Moldovei

Dum mai 14 , 2023
În urmă cu fix o săptămână, pe 7 mai 2023, la Roman, în județul Neamț, a avut loc o întâlnire de lucru a organizațiilor județene ale Partidului S.O.S. România din toate județele Moldovei. Nivelul de organizare la care a ajuns Partidul S.O.S. România începe să-și arate roadele, această nouă formațiune […]
Partidul S.O.S. România are organizații în toate județele Moldovei

Poate vă place și:

libris.ro