ECO Scan, soluția personalizată de mediu care are ca scop îmbunătățirea managementului deșeurilor

Cum gestionati PIM la nivelul societatii?

Ce este politica de MEDIU?

Politica de mediu europeana se bazeaza pe principiile precautiei, prevenirii si corectarii poluarii la sursa si pe principiul „poluatorul plateste”. Programele multianuale de actiune pentru mediu stabilesc cadrul pentru viitoarele actiuni in toate domeniile politicii de mediu. Ele sunt integrate in strategiile orizontale si sunt luate in considerare in negocierile internationale in materie de mediu. Politica de mediu a inceput recent sa ocupe un loc central in procesul de elaborare a politicilor UE, Comisia Europeana lansand Pactul verde european (2019) ca principal motor al strategiei sale de crestere economica”   Aplicarea politicilor interne de mediu la nivelul societății devine un factor esential .

PIM reprezinta acronimul pentru Politicile interne de mediu .  Sintagma se refera cu precadere la partea operationala, respectiv cuantumul de actiuni aplicate intern la nivel de societate pentru atingerea obiectivelor de mediu asumate pe toate segmentele care au legatura cu procesul de productie si/sau domeniul de activitate. Acesta se regaseste in autorizatia de mediu .

PIM face legatura intre raportarea periodica si gestionarea monitorizarii in timp real al actiunilor interne care au ca rezultat indeplinirea obiectivelor. Planul politicilor interne de mediu aplicate (PIM) se poate crea avand la baza un raport de conformare legislativa la nivelul unitatii .

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
  • Cum gestionati implementarea planului de actiuni pentru imbunatatirea gestiunii deseurilor la nivel de unitate?
  • Care sunt punctele forte aplicate intern pentru imbunatatirea indicatorilor anuali de mediu asumati?
  • Care sunt metodele de evaluare a indicelui de sustenabilitate operationala privind implementarea, executarea si  monitorizarea activitatilor cu impact asupra mediului la nivelul societatii?
  • Aveti nevoie de suport pentru realizarea planului Politicilor interne de mediu (PIM) aplicabile la nivelul unitatii?

Cum se realizeaza planul PIM la nivelul unitatii?

Credem în gestionarea afacerii pe care o administrezi într-un asemenea mod încât să protejăm mediul înconjurător pentru generaţiile următoare, prin implementarea unei strategii sustenabile pentru procesul tau de producție cu focus pe eficienţa resurselor în cadrul operaţiunilor şi la nivelul produselor finite care sunt introduse în piața.Aplicarea politicilor interne de mediu la nivelul societății devine un factor esential .

Raportul ECO Scan livrat de specialistii EU Consulting poate fi baza pentru realizarea si implementarea PIM in productia ta!

ECO Scan este solutia personalizata de mediu care are ca scop imbunatatirea managementului deseurilor adaptata la profilul clientului final. Ea consta in imbinarea procedurilor specifice unui Audit de Mediu, Consultanta, Expertiza si Training care se regasesc intr-un raport menit sa aduca imbunatatire continua gestionarii problemelor de mediu pentru beneficiarul final. ECO Scan se adreseaza pietei din Romania si ajuta cu succes clientii din mediul industrial sa se raporteze la legislatia romaneasca de mediu cu care se confrunta zi de zi.

ECO Scan, soluția personalizată de mediu care are ca scop îmbunătățirea managementului deșeurilor, Foto: .euconsulting.ro

De ce aveti nevoie de ECO Scan?

ECO Scan se diferentiaza de solutiile existente prin faptul ca serviciul nostru devine un instrument cu proprietati diferite pentru departamentele din cadrul organizatiei beneficiarului.

Astfel:
– pentru management el este un instrument de control al raportarii corecte a activitatii companiei la Legislatia de Mediu nationala si europeana
– pentru responsabilul de mediu ECO Scan reprezinta Suport, Consultanta si Training pentru rezolvarea eficienta a provocarilor de mediu cu care se intalneste in fiecare zi
– pentru managerul de calitate reprezinta o sursa de imbunatatire continua, atat al procesului de management al deseurilor, dar si ale proceselor corelate
– pentru celelalte departamente, aplicarea programului ECO Scan poate fi stimulativa spre a reconsidera importanta managementului deseurilor, a reciclarii si impactul actiunilor asupra mediului inconjurator.

Fiecare dintre angajații societății are obligaţia de a acţiona în conformitate cu politica de mediu stabilită intern, a legislaţiei naționale și europene în vigoare pentru a proteja mediul înconjurător în virtutea faptului că a fost și este instruit periodic în această direcție. Planul de acțiuni specifice protecției mediului se aplica de la vârf spre baza cu implicarea micromanagementului in cadrul fiecărui departament.

Care sunt solutiile  pentru atingerea obiectivelor?

Facem împreună eforturi să reducem la minim impactul asupra mediului prin procese de producţie supuse îmbunătățirii continue, digitalizare, reutilizarea produselor și promovarea acestui trend ” reutilizeaza, redu, reciclează „,  adaptarea transportului la noile trenduri utilizând energie verde in locul combustibililor poluanți şi eliminarea corecta a deşeurilor.

Ne aşteptăm ca toţi angajaţii societății dumneavoastră care participa activ în cadrul programelor noastre de informare și responsabilizare; in cadrul cursurilor și a atelierelor cu tematica de mediu și strategie verde pentru industrie să contribuie la aceste obiective şi să se conformeze cu standardele stabilite prin politicile interne aplicabile la nivel de societate.

Aplicabilitatea politicilor interne ating segmentele referitoare la consumul de energie, emisiile în aer, consumul de apă, emisiile în apă, contaminarea solului şi a apei subterane, manipularea substanţelor chimice și a amestecurilor de substanțe, poluarea sonora precum şi gestionarea deşeurilor periculoase şi nepericuloase.

Cum controlati situatia gestiunii deseurilor?

ECO Scan este o expertiza profesionala realizata de catre specialistii nostri autorizati in Sistemul de Management al Deseurilor

• Vom testa si pregati responsabilul dvs. de mediu conform ultimelor noutati legislative
• Vom verifica daca documentele dumneavoastra sunt intocmite corect
• Vom verifica intregul sistem de management al deseurilor
• Veti primi un raport referitor la statusul dvs. curent si recomandari acolo unde este cazul

Putem sa optimizam procesul dumneavoastra de management al deseurilor prin intermediul ECO Scan!

Cu ECO Scan beneficiati de: Expertiza, Consultanta, Training, Raport…toate intr-un singur SCAN!

Raporul este destinat clientilor cu profil industrial care au raspundere in zone de productie si sunt interesati de imbunatatirea gestiunii deseurilor si aplicarea corecta a PIM (Politici interne de mediu).

Prin aplicarea raportului ECO Scan clientul deja actioneaza preventiv pentru imbunatatirea managementului deseurilor si aplicarea Legislatiei de Mediu in vigoare . Raportul ECO Scan este baza pentru crearea PIM si monitorizarea rezultatelor in timp real la nivel de unitate.

Pentru toate detaliile necesare apelati cu incredere la expertiza specialistilor nostri!

Sursa: euconsulting.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Zilele Rezistenței - Centenar Ion Gavrilă Ogoranu

sâm iul. 22 , 2023
Între 21 și 23 iulie 2023 au loc la Mănăstirea Brâncoveanu, în localitatea Sâmbăta de Sus, Zilele Rezistenței – Centenar Ion Gavrilă Ogoranu. „Cea de-a 13-a ediție a Zilelor Rezistenței, suită de manifestări culturale dedicate memoriei luptei anticomuniste, se va ține și anul acesta în intervalul 21-23 iulie 2023, la […]
Zilele Rezistenței - Centenar Ion Gavrilă Ogoranu

Poate vă place și:

libris.ro