Un “dezertor” din PNL despre trădarea liberalilor: “În loc să desfiinţeze pensiile speciale, taie bursele copiilor orfani”

La sfârșitul lunii octombrie a anului 2021, deputatul PNL Constantin Şovăială anunţa că se retrage din Grupul parlamentar al PNL din Cameră şi va activa ca deputat neafiliat. De atunci și până azi, deputatul s-a transformat într-un adevărat inamic pentru fosta sa formațiune politică.

Îi redăm integral o declarație de presă de la începutul lunii septembrie:

Când se lăudau că în Biroul Politic al PNL sibienii vor avea doi susţinători – făceau doar campanie electorală. Nu le pasă de mediul de afaceri, de economia naţională şi de oamenii cinstiţi care muncesc!

Astăzi, cele două liberale vopsite în roşu au trădat electoratul de dreapta. Au votat, în alb, fără să ştie ce va conţine „mapa lui Ciolacu”. Tot cele două se plimbau cu Boloş prin Sibiu şi se lăudau că vor aduce bani, proiecte, bunăstare. Astăzi, garantează creşterile de taxe şi impozite, sancţionarea oamenilor care fac performanţă şi îngrăşarea aparatului birocratic.Măsurile fiscale pe care le va adopta Ciolacu deja alungă investitorii, scad prognozele privind creşterea economică şi taie din încrederea investitorilor.

* În loc să desfiinţeze pensiile speciale, taie bursele copiilor orfani.

* În loc să investească în educaţie, în profesori şi elevi, taie decontările elevilor care fac naveta.

* În loc să dea afară din secretari de stat şi sinecuri angajate la stat, continuă să aducă cât mai multe pile şi relaţii.

Forţa Dreptei va depune moţiune de cenzură şi va demonstra cu creionul în mână că toate măsurile acestui Guvern lovesc direct în oameni.”, se arată în declarația de presă a deputatului Constantin Șovăială