(VIDEO) Evdochia Aelenei, senator, bolnavă de cancer, bate obrazul Guvernului: „Puneți sula în coaste ministrului să ne salveze”

(VIDEO) Evdochia Aelenei, senator, bolnavă de cancer, bate obrazul Guvernului: "Puneți sula în coaste ministrului să ne salveze"

Miercuri, 18 octombrie 2023, senatorul AUR Evdochia Aelenei, bolnavă de cancer a bătut obrazul Guvernului : „Puneți sula în coaste ministrului să ne salveze! Eu sunt bolnavă de cancer și îmi permit să îmi plătesc analizele, dar ceilalți mor cu zile!”.

„Bineînțeles că AUR o să voteze și această lege cum a votat o și pe cealaltă. Eu nu sunt pe procedură dar vă mulțumesc domnilor de la guvern ca să veniți la noi și pot să vă privesc în ochi eu bolnavă de cancer am cheltuit oameni buni o avere. Dacă nu aveam bani și dacă nu plecam la Istanbul să mă tratez până acuma eram întru un sa…., eram moartă. Deci procedură, neprocedură, declarație, nedeclarație, v-am prins, o să facem să treacă această lege! Faceți norme de implementare, puneți osul la treabă! Dă-l încolo de Rafila, Mafila, care o fi, cum s-o numi. Nu mă interesează cine este la minister, și dumneavoastră contați pe lângă ministrul. Puneți sula în coaste ministrului să ne salveze! Eu sunt bolnavă de cancer și îmi permit să îmi plătesc analziele. Dar ceilalți mor cu zile!”, a spus senatorul Evdochia Aelenei în cadrul Ședinței Senatului României din 18 octombrie 2023

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info