Culmea nemerniciei guvernului Ciolos: intentia de a privatiza Administraţia Naţionala de Meteorologie (ANM). Fostul director al ANM ( Administraţia Naţionala de Meteorologie) si preşedinte al Societăţii Meteorologice Române, Ion Sandu, face niste acuzatii foarte grave: guvernul condus de catre Dacian Ciolos a intentionat privatizarea Agentiei Nationale de Meteorologie!
In contextul in care mai nou sunt dezvoltate de cateva decenii inclusiv arme meteorologice, nici o tara civilizata din lume nu si-ar permite sa-si lase Agentia Nationala de Meteorologie pe mana unor straini, ramanand la mila unora de peste mari si tari intr-o chestiune de siguranta nationala! Asta este deja culmea nemerniciei din partea celor care vor sa conduca Romania in numele si interesele unora din fara tarii.
Culmea nemerniciei guvernului Ciolos: intentia de a privatiza Administraţia Naţionala de Meteorologie (ANM)
“In data de 19 decembrie eu mi-am dat demisia, in ziua in care s-a demarat procedura de management privat. Daca tot s-a declansat public aceasta discutie vreau sa precizam clar. Sunt argumente atat de grele care trebuie aduse Guvernului actual si Parlamentului actual sa opreasca aceasta nebunie pentru ca nici macar nu realizeaza ca civilizatiile umane dispar datorita schimbarii climei.
Nu intru in detalii astazi, dar nu se poate sa intri in management privat, care inseamna de fapt privatizare, la serviciul meteorologic al unei tari. Nu exista nicaieri in lume sa privatizezi serviciul meteorologic al unei tari, sa iti faca prognoza din alta tara si sa nu mai ai controlul daca se declanseaza peste 10 ani razboi meteorologic”, a declarat Ion Sandu la Antena 3
Glasul.info
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.