Silvicultorii din regiune dobândesc abilități de comunicare strategică

Silvicultorii din regiune dobândesc abilități de comunicare strategică

Consolidarea comunicării strategice privind importanța pădurilor și a silviculturii în Europa de Est, Caucaz și Asia Centrală este subiectul unui atelier internațional de trei zile care se deschide astăzi în Chok-Tal, Kârgâzstan.

Participanți din 14 țări inclusiv Moldova, s-au reunit în Chok-Tal pentru a învăța cum să creeze o strategie de comunicare pentru activitatea forestieră, de la stabilirea scopurilor și obiectivelor, identificarea publicului țintă și dezvoltarea mesajelor până la evaluarea eficacității campaniilor de comunicare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

“Comunicarea eficientă despre păduri și rolul semnificativ pe care îl joacă acestea  în realizarea mai multor obiective de dezvoltare durabilă este vital pentru progres”, a declarat Eva Müller, director al Direcției FAO pentru politica forestieră și a resurselor silvice, care organizează evenimentul cu sprijinul rețelei de comunicatori forestieri UNECE / FAO. 

“Trebuie să ne asigurăm că guvernele, sectorul privat și publicul larg sunt conștienți de numeroasele beneficii aduse de pădurile din regiune, de la furnizarea de resurse de apă dulce și suport în dobândirea veniturilor și a mijloacelor de trai sustenabile până la rolul în atenuarea schimbărilor climatice”, a adăugat Müller.

Silvicultorii din regiune dobândesc abilități de comunicare strategică

Jumaev Nurlan Kadyrovich, director adjunct al Agenției de Stat pentru Protecția Mediului și Silvicultură a Republicii Kârgâzstan și Dorjee Kinlay, Reprezentantul FAO în Republica Kârgâză, au deschis atelierul de lucru care se adresează persoanelor responsabile de planificarea și gestionarea comunicării în organizațiile cu profil forestier. 

Programul de instruire intensivă de trei zile vine în continuarea primului atelier regional privind comunicarea forestieră pentru țările din regiune, care a avut loc la Sankt Petersburg, Federația Rusă în 2016. Participanții la ediția din 2016 au identificat ca domeniu prioritar de dezvoltare îmbunătățirea abilităților de dezvoltare a strategiilor de comunicare.

Ingwald Gschwandtl, directorul Direcției pentru politica forestieră din cadrul Ministerului Federal al Agriculturii, Pădurilor, Mediului și Gospodăririi Apelor din Austria, și Kai Lintunen, manager de comunicare la Asociația finlandeză a pădurilor – lider și vicepreședinte al rețelei Forest Communicators Network – se vor alătura FAO în calitate de experți, conducând instruirea din Kârgâzstan, unde participanții vor împărtăși exemple de bune practici în domeniul comunicării forestiere. 

La atelier participă profesioniști din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Ucraina, Uzbekistan, Italia, Austria, Finlanda și Turcia.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Agenția de Stat din Kârgâzstan pentru Protecția Mediului și Silvicultură și Asociația Kârgâză a Utilizatorilor de Păduri și Terenuri, cu sprijinul financiar din partea Austriei și a Finlandei.

 

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

ISTORIA UNUI CÂNTEC DE ÎNSTRĂINARE

mie iul. 5 , 2017
ISTORIA UNUI CÂNTEC DE ÎNSTRĂINARE Au şi cântecele soarta lor, asemenea oamenilor, asemenea locurilor marcate de paşii unor personalităţi de mare valoare. Cu 17 ani în urmă, la intrarea într-un nou mileniu, la Cernăuţi, în Palatul Naţional al Românilor, a avut loc un eveniment despre care, posibil, mulţi au şi […]
ISTORIA UNUI CÂNTEC DE ÎNSTRĂINARE, Foto: ZorileBucovinei.com

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News