Iohannis nu este de acord cu noul Cod Fiscal, acuzand ca acesta se axeaza doar pe scaderea de taxe. Cu toate ca noul Cod Fiscal a fost dezbatut si aprobat de intreg Parlamentul Romaniei, stapanii mutului nu sunt de acord ca romanii sa plateasca taxe mai mici sau ca economia Romaniei sa se poata cat de cat dezvolta in niste conditii mai prielnice. Argumentele lui Iohannis sunt aceleasi pe care le aduc de fiecare data camatarii internationali de la FMI si trompetele de la Comisia Europrana care propovaduiesc “cat de bune” sunt masurile de austeritate pentru popoarele Europei.
Presedintele Klaus Iohannis a participat la un eveniment organizat cu ocazia sarbatoririi a 135 de ani de infiintarea Bancii Nationale a Romaniei, prilej care i-a dat ocazia sa vorbeasca presei si sa critice noul Cod Fiscal:
“As putea invoca drept exemplu noul Cod Fiscal pe care il analizez zilele aceasta pentru a decide asupra oportunitatii de promulgare. Cred, insa, ca nu ar trebuie sa ne preocupe doar scaderea taxelor ci si maniera in care se face acesta. O astfel de schimbare este necesara, dar fara a se pune in pericol sustenabilitatea finantelor publice. In plus, fiind aflati totusi in prag de an electoral trebuie sa intelegem distanta dintre tentatia politica si realitatea economica.”, adeclarat Klaus Iohannis
Ce atatea scaderi de taxe? Ia nu mai umblati cu prostii voi astia de la guvernare si triplati urgent salariul mutului, ca deplasarile astea lungi sunt destul de scumpe. Cata ipocrizie mai poate avea oare in el acest salam de Sibiu? Triplarea salariului pentru 48 de Ne-demnitari i se parea cel mai bun lucru posibil de pe aceasta lume, dar noul Cod Fiscal i se pare ca vine cu prea multe masuri populiste pentru romani!
Sa-ti fie rusine Ciolanis!
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.