Scrisoare deschisa de la Jobbik pentru Basescu

Astazi reprezentantii partidului extremist Jobbik au postat pe Internet un comunicat , o scrisoare deschisa adresata presedintelui Romaniei Traian Basescu suparati pentru interzicerea pe teritoriul Romaniei a partidului Jobbik :
“Noi crezut că tu eşti băiat fain dar tu eşti mârlete ! Păi noi salvat la tine kurul la referendum pentru suspendat în 2012 şi tu belit la noi mişcare Jobbik ? Pentru asta nu mai invitat pe tine la noi la grătare sau serbare câmpenească ! “

Din textul transmis de cei de la Jobbik putem concluziona ca domnul Traian Basescu s-a „lins pe bot” de la orice eveniment comun cu liderii maghiari dezamagiti de declaratia presedintelui Romaniei.
 
PS : acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare
Scrisoare deschisa de la Jobbik pentru Basescu
Scrisoare deschisa de la Jobbik pentru Basescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!

joi mart. 13 , 2014
UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!   Problema ridicata de ultimele manifestari extremiste si iredentiste de la Targu Mures aduce in prim plan caracterul duplicitar al celor de la UDMR. Nu este posibil ca acele manifestari sa nu fi fost planuite fara stiinta si in […]
UDMR nu poate fi si curva si calugarita in acelasi timp!

Poate vă place și:

libris.ro