fbpx

RSS

Se trezesc românii? Se cere retr…

Românii care au vizi…

Comentariul zilei de 24 ianuarie…

Unul dintre cele mai…

Alianța pentru Unirea Românilor …

Alianța pentru Unire…

La 26 ianuarie 1699 era semnat T…

După învingerea otom…

Dansează Ursul Românesc, de pest…

"Dansează Ursul Româ…

Am avut dreptate! PSD împins de …

Cu guvernarea libera…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara

Print Friendly, PDF & Email

De ceva vreme in mediul virtual romanesc un site se chinuie prin orice metode sa falsifice si sa distruga istoria neamului romanesc. Historia este un site care prin denumirea sa inselatoare imprastie propaganda hortista.

Acest site insista cu publicarea la infinit a unui pseudo-articol intitulat “Ce au gasit ungurii in Transilvania cand au ajuns aici”. Dintre tot ce au publicat ei pe Historia, aceasta postare o reiau si o reiau la infinit pentru a fi siguri ca ajunge pe toate retelele sociale si peste tot in mediul virtual.

Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara

Historia - politica editoriala

Historia – politica editoriala


Pagina lor de Facebook este plina de remarci rasiste si injositoare la adresa romanilor si a stramosilor acestora. Un exemplu elocvent este in imaginea de mai sus.

Acest site care este finantat de catre filo-maghiari si chiar de catre tartorul sef, György Schwartz sau George Soros cum mai este cunoscut khazarul maghiar nascut la Budapesta, cu scopul de a indoi spiritul romanesc printr-o puzderie de articole despre romani si despre daci in care sunt portretizati in cele mai hidoase, oribile si jignitoare moduri cu putinta.

Propaganda celor de la Historia incita la ura, la iredentism si la atitudini ostile fata de romani dupa cum puteti vedea pe pagina lor de Facebook. Insistenta lor cu anumite “articole” defaimatoare la adresa romanilor si la adresa istoriei lor ii face deja sa devina penibili, ridicoli si plictisitori.

De unde vine nevoia asta a lor de a lovi constant in istoria romanilor? Din simplul motiv ca ei considera ca un neam fara istorie nu poate avea pretentii teritoriale.

In epoca moderna cand mai toate popoarele si tarile lumii isi fac mea culpa pentru ca au distrus alte civilizatii si culturi, fie ele si inferioare sau catalogate ca fiind barbare, filo-maghiarii continua o propaganda demna de evul mediu.

Denigrarea si batjocorirea cu buna stiinta a istoriei unui popor este o actiune josnica, o actiune de barbarism cultural si va produce daune iremediabile intr-o societate si asa afectate de multe alte probleme.

Distribuiti informatia mai departe pentru a evita toata lumea acest site al celor de la Historia, caci cei cu putine cunostinte de istorie cad in capcana lor si vor crede toate aberatiile si minciunile lor si astfel filo-maghiarii isi vor atinge scopul in falsificarea si distrugerea istoriei noastre.


Comentarii

comentarii

libris.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
piatraonline.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL