libris.ro

Partidele politice din Romania sunt structuri mafiote

Partidele politice din Romania sunt structuri mafiote

Omul de afaceri Viorel Cataramă a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că, în acest moment, partidele politice din România sunt „structurile mafiote extrem de bine organizate.

De la cel cu barba sură pan’ la cel cu tâța in gură, politicienii romani sunt obișnuiți să fure din banul public. Structurile lor sunt organizate in cel mai pur stil mafiot. Fiindca nu pot patrunde in cercul lor persoane independente, competente si cinstite, ne invartim de multi ani intr-un cerc vicios.

Mafia partidelor si-a inceput ascensiunea chiar de la inceputul anilor ’90. Incepand cu acei ani s-a inceput creearea unei legislatii ambigue care sa lase tot timpul „portite” pentru a putea fi interpretata si reinterpretata dupa bunul lor plac.

Partidele politice din Romania sunt structuri mafiote


Nasul cel mare al acestei mafii politice nu este nimeni altcineva decat tatucul fost tovaras, nea Nelu, autorul loviturii de stat din 1989. Treptat, el si clica sa de bolsevici si de comunisti deveniti peste nopate „capitalisti”, au devalizat si distrus economia romaneasca ajungandu-se in clipa de fata sa se fure aproximativ 80% din banul public.

Nu o spunem nu mai noi ci o spune pana chiar si unul dintre politicienii romani : „În acest moment, până la 80% din banul public a ajuns să se fure, să dispară. Dau un exemplu. În Elveţia, un kilometru de autostradă costă 2-3 milioane de euro. În România, costă 30-35 de milioane. În România, deszăpezirea costă de 10 ori mai mult decât în Finlanda. De ce e posibil acest lucru? Pentru că legislaţia permite persoanelor aflate în funcţii să semneze, să organizeze în mod incorect licitaţii, să modifice contractele de licitaţii o dată câştigate. Niciun preşedinte român şi niciun partid politic care a guvernat nu a dorit să schimbe această legislaţie”, a declarat Viorel Cataramă intr-o emisiune de la Realitatea.

Cu alte cuvinte avem nevoie de o revolutie, dar de data asta o adevarata revolutie in care mafiotii sa fie indepartati de la carma tarii si sa readucem Romania pe drumul cel bun. Nu e prea tarziu sa mai putem salva cate ceva din aceasta tara in care mafiotii misuna prin Parlamentul si prin Guvernul Romaniei.


Surse:

[1] realitatea.net

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[2] Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info