Ponta mana in mana cu Basescu impotriva intereselor romanilor

Rasturnare de situatie! Asta este de fapt Po(a)nta anului! Iata ce zice Ponta: „Ponta: Eu am insistat pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Basescu s-a opus”!

Cand noi am spus ca Basescu si Ponta sunt mana in mana impotriva intereselor romanilor am fost acuzati ba de „basisti” ba de „pontisti” ca vorbim prostii. Mai tine cineva minte ce a zis prima data Ponta cand a fost numita Laura Codruta Kovesi? Acesti doi indivizi nu au o culoare politica, nu au nici o ideologie si nici morala, nu sunt nici de stanga nici de dreapta, ei doar fura si cu stanga si cu dreapta.

Ponta mana in mana cu Basescu impotriva intereselor romanilor


Cand a mintit prim sinistrul? Prima data cand a fost numita Kovesi sau acum? Cand mint cu atata nerusinare, ca ultimii birjari sau negustori netrebnici, mai pot fi considerati Ponta si Basescu oameni credibili? De fapt acesti oameni se cred politicieni si au pretentia sa conduca Romania. Va dati seama in ce situatie ne gasim?

Poate ati remarcat prezenta lui Victor Ponta in ultimul timp la B1 TV si la Evenimentul zilei, cunoscutele „bastioane” ale basismului? Cati dintre voi stiu ca patronii televiziunilor B1 TV, Prima TV, Realitatea si Romania TV s-au intalnit in taina in parcul Herastrau pentru a imparti „directiile” in care sa „sufle” trompetele de la acel moment incolo si ce partide sau formatiuni politice sa sprijine. Mass media si televiziunile sunt implicate in lupta politica la fel de mult sau de multe ori chiar mai tare decat insasi actorii de pe scena politica.

Victor Ponta tocmai s-a dat de gol ca este mana in mana cu Basescu! Trezirea natiune, desteapta-te romane, ca ai dormit destul!

1) http://www.expresmagazin.ro/rasturnare-de-situatie-victor-ponta-a-insistat-pentru-numirea-laurei-codruta-kovesi-traian-basescu-s-a-opus/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Ponta mana in mana cu Basescu impotriva intereselor romanilor

  1. Si ponta si basescu sint khazari care se cred „evrei”!
    Au fost de curind in Israel sa „colecteze” noi comenzi! Ne-au spus ei ceva in acest sens?
    Sigur ca fac jocul sionistilor khazari! IMPREUNA dupa „puteri” si obligatii / ordine de afara!

Lasă un răspuns

Next Post

Gagauzii si romanii

vin iul. 11 , 2014
Gagauzii, traind in marea lor majoritate acum in Republica Moldova, sunt urmasii uzilor, acestia facand parte din marea familie a Oguzilor, care au trait in Asia centrala ajungand chiar si pana la muntii Altai. Uzii au sosit in Europa la inceputul secolului XI si s-au stabilit si au creat un […]
Gagauzii si romanii

Poate vă place și:

libris.ro