libris.ro

Solutia PNTCD pentru Romania – Monarhia

Solutia PNTCD pentru Romania – Monarhia

Daca suntem de acord cu totii ca in 1989 in Romania a fost o lovitura de stat ar trebui sa revenim de urgenta la sistemul de guvernare / conducere a tarii anterior instaurarii comunismului, adica la monarhie. Pana acum, in afara de o masa mica de ONG-uri care si-au declarat oficial sustinerea reintroducerii monarhiei in Romania, dintre partidele romanesti reprezentative doar din PNL s-au auzit cateva voci pro-monarhie.

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a declarat de curand ca proiectul de tara propus de catre partidul sau este reinstalarea monarhiei in Romania. Pana aici, toate bune si frumoase numai ca nu putem sa nu aducem aminte ca Aurelian Pavelescu a fost si este un infocat sustinator al regimului Basescu.

Solutia PNTCD pentru Romania – Monarhia

Deci ne punem intrebarea, pertinenta de altfel, cu privire la cine va fi regele propus de catre PNTCD atata timp cat acest partid a fost sustinatorul lui Traian Basescu. O fi vorba cumva de asa zisul print de carton, escrocul imobiliar din compania familiei Basescu, cel care si-a luat numele de Paul de Romania?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O astfel de propunere nu este doar neavenita ci chiar  si rau intentionata. O eventuala inscaunare a lui Paul (escroc imobiliar de Romania) ca rege l-ar face pe Traian Basescu guvernator pe viata in Romania. Pe langa incercarile de atatare si de provocare la adresa Rusiei pe care le-a facut recent Basescu in incercarea sa disperata de fortare a starii de razboi, asta este inca o modalitate prin care impostorul de la Cotroceni sa-si asigure o portita de scapare.

Proiectul de reinstaurare a monarhiei nu este neaparat gresit dar atata timp cat el vine din partea unuia ca Aurelian Pavelescu, sluga credincioasa a lui Traian Basescu, tare ne este frica de faptul ca potentialul rege va fi vreun apropiat al mafiei basiste si marioneta in mana unui batran sforar ceacar.

Note
––––––
1) http://epochtimes-romania.com/news/solutia-pntcd-ului-pentru-romania-monarhia–221484

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info