RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Budos Olah luat Ardeal la noi! Rog dat Ardeal imediat la loc!

Print Friendly, PDF & Email
Budos Olah luat Ardeal la noi. Lasat pe noi in cucu gol. Doar asta steag ramas pentru acoperit la noi cucu.Noi ajuns de facut nudism de nevoie. Din cauza lui Budos Olah noi taiat toate padurile lu’ Ardeal pentru vazut mai bine pana la Bucuresti.
Asta steag la noi e steag de Budapesta cu toate ca de curand Budapesta schimbat steag sa nu mai semene cu a lui budos olah. Stramosii nostri venit aici cu Ardeal in desaga la calul. Pe urma venit Budos Olah la 1918, plesnit peste bot la noi si apoi facut mare unire.
Budos Olah luat Ardeal la noi la Trianon! Rog dat Ardeal imediat la loc! Altfel noi facut urat, afisat steaguri cu doliu de tot gardul si de toata fereastra! Noi vrut tot timpul Ardeal, suit toata ziua pe munte si uitat la Ardeal si visat la harta cu Hungayria mare cat Mongolia!
Budos Olah luat Ardeal la noi, rog dat Ardeal imediat la loc!

Budos Olah luat Ardeal la noi, rog dat Ardeal imediat la loc!

Budos Olah necajit la noi si spus ca noi suntem Unguru’ Bulan. Dar Budos Olah mintit la noi caci noi nu mai avut bulan de mult timp, nici la fotbal, nici la bani si nici la Ardeal.
Noi ungurii pierdut Ardeal. Daca gasit din intamplare Ardeal sunat la noi la Buda si inapoiat Ardeal. La inapoiere Ardeal puteti pastra Funar si Vadim la voi!
Da' cu padurea, cu padurea ce-ati avut ba?

Da’ cu padurea, cu padurea ce-ati avut ba?, sursa imagine: facebook.com

PS: Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu persoane sau evenimente reale este pur si simplu intamplatoare dar nu neaparat si neintentionata!

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline