libris.ro

Cam tot pe ce a pus mana Basescu, s-a nascut mort!

Cam tot pe ce a pus mana Basescu, s-a nascut mort!

De cand a intrat in politica Traian Basescu, cam absolut tot pe ce a pus el mana s-a nascut mort! Basescu a facut praf si pulbere Partidul Democrat, infrastructura si planurile sale viitoare de dezvoltare, cam tot ceea ce tine de ministerul transporturilor, flota, alianta DA si cam toate aliantele politice in care a fost lasat sa intre, guvernarea Radu Vasile, (n) guvernari Boc, institutia presedentiei, Constitutia Romaniei, Curtea Constitutionala a Romaniei, justitia, democratia, libertatea presei, ce mai ….. Romania toata, cu toate aspectele ei!

Pana si partidul pe care i l-a mosit cu atata tam-tam Elenei Udrea s-a nascut mort.PMP-ul, a fost de la bun inceput, cu toata atentia si „dragostea” oferite unui partid de familie, un partid avortat!

Cam tot pe ce a pus mana Basescu, s-a nascut mort!

Oriunde si-a introdus Traian Basescu strebeleagul sau nasul s-a lasat cu pierdere de sarcina, cu avort! Atata greata si indignare cata a starnit aceasta bestie neagra din istoria Romaniei cu greu mai poate fi gasita prin paginile de istorie; poate doar prin domniile fanariote din Tarile Romane, atunci cand romanii erau supusi ca si acum, unui jaf sistematic si unor umilinte greu de inchipuit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


La cat a violat Traian Basescu, cu atata salbaticie, democratia si Constitutia Romaniei, ar fi fost util sa mai avem inca un text de lege care sa sanctioneze violul, asa cum era in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat :

“Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”

Indiferent ca a fost vorba de incompetenta sau de rea vointa, ziua in care acest sinistru individ va pleca oficial din institutia presedintiei, va fi una dintre cele mai fericite zile pentru multi dintre romani! Du-te Satana si nu te mai intoarce decat cand te vom mai chema noi!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info