Ion Coja: „Ticalosia fara seaman a Basescului”

Dezvaluire securistica despre Basescu, episodul 2

Cine ne-a pricopsit cu Basescu?

1)Basescu, spun unii, unii mai autocritici, este asa cum este. Daca nu ne-am dat seama ce este de capul lui, nu este vina lui. Este, zic acestia, vina noastra, a societatii romanesti, a electoratului, a poporului roman, că l-am facut presedinte. Concluzia: popor de nauci, de adormiti!

2)In principiu, un popor, o comunitate de oameni, cum se apara de ne-oameni ca Basescu? Destul de simplu. Societatea omeneasca seamana mult cu un organism viu! Cand un organism este agresat, pus in pericol de o celula stricata sau de un corp strain, organismul reactioneaza prin celulele sanatoase aflate in vecinatatea celulei care pune in pericol intreg organismul. Daca infectia se produce la genunchi, reactionează celule din zona genunchiului, nu celulele de la cot sau din crestetul capului!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ion Coja: „Ticalosia fara seaman a Basescului”

La fel, in societatea omeneasca, intr-o comunitate, cand se iveste un ins periculos pentru ceilalti, primii care semnaleaza pericolul si încearca sa-l izoleze, sa-l faca inofensiv, sunt sau trebuie sa fie oamenii din preajma individului: vecini, colegi, rude…

Care este situația lui Basescu?

3) Este lucru sigur ca, daca nu interveneau evenimentele din decembrie 1989, numele lui Traian Basescu nu ajungea niciodata sa fie cunoscut de toti romanii. Prin deductie logica, numele respectiv nu ajungea nici sa fie vreodata injurat de toti romanii! Politica si serviciul de cadre al PCR nu ar fi admis niciodata ca un astfel de individ sa urce prea sus.

Ce s-a intamplat cu Basescu dupa decembrie 1989?

4) Dupa 22 decembrie, cu Traian Basescu s-a intamplat lucrul cel mai normal cu putinta: Colegii si mai ales subordonatii sai, de comun acord si cu superiorii acestuia, l-au dat afara pe Băsescu din functie si din servici, din functia de mare director pe care o avea in Portul Constanta! L-au dat afara cu huiduieli! Au tinut oamenii muncii sedinta in Portul Constanta, unde lucra ca director neispravitul, si au fost cu totii de acord sa se lepede de el ca de un corp strain, ca de unul care nu era de-al lor etc.

La Ministerul Transporturilor, din partea oamenilor muncii din toata Tara, au venit in zilele acelea cateva zeci de propuneri de indepartare din functie a unor directori. Printre ei si Basescu al… al nostru! Cu alte cuvinte, oamenii care il cunosteau pe Basescu cate parale face si-au facut datoria de cetateni si de slujbasi, denuntandu-l ca pe un ins fara valoare ca om, ca navigator, ca sef sau coleg! Un impostor!

Orice societate pe acest principiu functioneaza: cei care il cunosc, care au lucrat cu persoana in cauza sunt primii care trebuie sa bareze, daca este cazul, drumul impostorului. Sau, dimpotriva, daca este cazul, sa-l sustina! Asadar, cariera lui Basescu, atat de fulminanta după 1990, nu a avut sprijinul colegilor, al celor care il cunosteau cel mai bine!…

Opozitia, in cunostinta de cauza, a colegilor trebuia sa-i ingroape Basescului toate veleitatile de parvenire! Putem spune ca noi, ca popor, prin reprezentantii nostri autentici – colegii Basescului, prin anturajul uman al acestuia, ne-am facut datoria si l-am demascat pe neica nimeni ca nu-i nimic de capul sau! In mod normal, nu mai trebuia sa se auda de Basescu decat, cel mult, prin salile tribunalelor si la apelul de seara al penitenciarelor etc.

Cum spuneam mai sus, cand apare in organism o infectie, reactioneaza celulele din jur ca sa apere restul organismului! Celulele din corpul care este fiinta poporului roman au reactionat normal, firesc, si-au facut datoria!

Asadar, la intrebarea: cum a fost posibil ca un om ca Basescu sa ajunga presedinte?! Ce popor sunt romanii astia de si-au ales asa presedinte?, raspunsul este acesta: Romanii sunt un popor normal, ei au reactionat normal prin cei din anturajul lui Basescu si l-au pus pe goana pe Basescu!

La fel si cu alt individ care sfideaza poporul roman: Patriciu! Cum a ajuns atat de bogat un ins mediocru intelectual si cu hibe de caracter vizibile de la prima vedere?!

Societatea romaneasca a reactionat normal si in cazul Patriciu! Cand Petre Roman – alt neavenit, l-a propus ministru pe Patriciu, s-a produs o veritabila revolta de indignare a studentilor si profesorilor de la Arhitectura! Au iesit in strada, au trimis scrisori etc. Audiat la comisia parlamentara, Patriciu a fost respins… Trebuia sa fie punctul terminus al carierei sale! Dar nu!

Pe cai ocolite, evitand verdictul de respingere al celor care il stiau cate parale face, s-a imbogatit peste noapte, nu investind, nu prin spirit intreprinzator! Nu a pus in mișcare mii de oameni care sa produca ceva dupa ideile sale! Ci s-a priceput sa fure! Sa fure si atat! Sa fure de la stat! Pe care a avut si cinismul sa-l declare „cel mai prost administrator”! Te cred!…

A mai furat Patriciu si de la particulari, dar sume mici, gainarii de cateva milioane! Restul, pana la miliardele cu care se lauda, a furat de la statul roman, din buzunarul anonim, aflat în custodia guvernantilor din care s-a priceput sa faca complici la marea delapidare! Priceperea asta a avut-o Patriciu! In aceasta a constat competenta si talentul sau! Priceperea de a corupe inalti functionari, inclusiv prim ministri! E si asta un talent…

3) Revenim la Basescu. Primul care se face vinovat de ascensiunea nemeritata a ipochimenului este Corneliu(?) Burada, ministrul post-decembrist al Transporturilor. Acesta, dupa ce a aprobat hotararea luata de colegii directorilor demisi, la cateva zile se razgandeste si face exceptie cu unul singur dintre acei directori alungati, face exceptie cu numitul Basescu.

Revine asupra primei decizii si il repune in functie. Evident, n-a facut-o din proprie initiativa, ci la cererea cuiva. A cui? A primului ministru Petre Roman, a presedintelui Ion Iliescu?… A cuiva mai puternic decat cei doi?… Au fost in zadar protestele celor din Portul Constanta, articolele din presa, dezvaluirile care s-au adaugat la ce stiau toti din port!

Din pacate, reactia de aparare a corpului social a fost surclasata de interventia din afara a cui? Aceasta este marea intrebare? Cine s-a ocupat de cariera lui Basescu, sustinandu-l din umbra si impotriva tuturor defectelor si tarelor care il marcheaza pe individ atat de evident ca persoana nedemna de o functie de stat mai inalta?!

4) Basescu va avea acordul celor doi, numitii Petre Roman si Ion Iliescu, atunci cand va fi instalat ministru al Transportului, dupa alegerile din 20 mai 1990. Adica la numai cateva luni, vreo trei, dupa ce colegii sai l-au dat afara, Petre Roman l-a adus la Bucuresti, caci la Constanta nu voia nimeni sa-l mai ia in serios ca director!… Si l-a facut ministru! Mai mare peste toti directorii din toata Tara!…

Unii ii reprosează lui Basescu, ca ministru al transporturilor, ca a pus la dispozitia minerilor trenurile cu care acestia au naboit in Bucuresti in iunie 1990. Nu avea cum sa n-o faca, ordinul venise de la primul ministru si de la Presedintele Tarii. Din proprie initiativa Basescu va face cu totul altceva!

Si anume va declansa o  vasta strategie de distrugere a transporturilor din Romania!

…Va incepe cu CFR-ul. El, Basescu, a inaugurat suspendarea trenurilor de calatori, cat mai multe, pentru a face rentabile firmele private de transport auto de persoane. Safteaua a facut-o cu trenul Craiova – Cluj-Napoca. In ziua cand acest tren n-a mai circulat, in fata garilor de pe traseu au aparut ca prin farmec autobuzele unei firme mascate de-a lui Basescu! Calatorii care nu mai gaseau la peron acceleratul Craiova – Cluj Napoca au fost invitati in piata garii sa ia autobuzele lui Basescu!

In timp, s-a dezvoltat o retea auto care concureaza si e pe cale sa falimenteze CFR-ul. Proprietarii acestei retele sunt Basescu si alti ministri ai Transporturilor care i-au urmat… Ca sa mearga treaba bine, ministerul a avut grija sa bage in reparatii cele mai circulate rute, astfel incat trenurile sa circule cu viteze din secolul al 19-lea. Cel mai bun exemplu, linia Bucuresti-Constanța. Cand eram student, drumul dura 2 ore si jumatate! Dupa 1990 a durat si sapte-opt ore! Vreme de aproape 15 ani! Cum sa nu preferi incomodul autobuz, care te scutea totusi de cele 3-4 ore suplimentare?!

Este mai putin cunoscuta contributia decisiva a Basescului la distrugerea CFR-ului! Deopotriva calatori si marfa!… Va continua aceasta lucrare diabolica după 1996, cand va reveni ca ministru la transporturi!

Cine l-a pus ministru?

Doi mari criminali: Petre Roman si Ion Iliescu! Si cu Emil Constantinescu, trei!

Nu cred ca exagerez numindu-i criminali. In cel mai bun caz, cozi de topor! Ale unui topor pe care l-a actionat o mana straina, ascunsa de privirile noastre, noua ramanandu-ne sa vedem numai efectele: distrugerea Romaniei!

Distrugerea flotei a fost un dezastru mai evident, mai spectaculos, mai bine mediatizat. A ajuns si pe mana justitiei! De bine, de rau, aceasta era cat pe ce sa-si faca datoria, trimitandu-l in judecata pe „terminator”! S-a opus clasa politica: lichidarea flotei nu l-a imbogatit numai pe Basescu! Complici la jaf au fost si alti tovarasi de structuri mafiote, din actualul PSD mai ales. Si din alte partide parlamentare. Alaturi de Basescu, bunaoara, trebuia sa mearga la taiat stuf si Miky Spaga, fostul factotum al PSD!… Domnul Iliescu si gasca pesedista ar trebui sa ne explice macar acum de ce n-au lasat justitia sa-si faca treaba in 2004 sau mai inainte in dosarul Flota!

Nici acum n-ar fi prea tarziu!

5) Erbasu… Cazul Erbasu… Cu o seara sau doua inainte de a fi asasinat printr-o sinucidere inscenata, Erbasu aparuse la OTV si-l acuzase pe Basescu de lucruri foarte grave. Erbasu s-a angajat la acea emisiune ca va veni in zilele urmatoare cu documentele despre care vorbise! N-a mai apucat… Nu! Nu insinuez nimic cu adresa la persoana lui Basescu. Dar ma întreb totusi cine era interesat ca Basescu sa nu-si incheie cariera politica?!

6) Ca parlamentar in toate legislaturile, cred ca Basescu detine un record greu de egalat: n-a luat niciodata cuvantul in plen, sa sustina vreo idee, vreun amendament!… S-ar putea sa ma insel. Ar merita verificat! Nu m-ar mira sa am dreptate insa! De ce n-a luat Basescu cuvantul in Parlament? Simplu de ce! Pentru ca astfel de interventii nu au niciun efect, sunt timp pierdut pentru un ins ca el. Nu are nicio idee politica in cap! Are numai scheme ale unor diversiuni si misculatii, de tot felul! Eficiente pentru Basescu sunt intalnirile si aranjamentele de taina, din culisele vietii politice! In asa ceva s-a dovedit a fi maestru!

7) Capitanul de vas Basescu a avut o singura calitate prin care si-a atras simpatia marinarilor: stia sa aranjeze la vama sa treaca fiecare marinar cu „buful” adus din voiaj! Prin experienta astfel capatat de Basescu, vama a devenit mai tarziu un domeniu de excelenta al PDL. Aproape un monopol!

A comandat petroliere, adica tipul de vas comercial cel mai comod, care dadea bataie de cap foarte putina, atat la incarcare, cat si la descarcare. Trebuia să fii un favorit al regimului ca să primesti comanda unui petrolier… Examenul cel mai important pentru un comandant de vas l-a dat cu dispensa de a nu se prezenta la toate probele de examen… Cum spuneam deunazi: gradul bate functia de examinator, de profesor…

8) Are o mare calitate: stie sa fie convingator atunci cand minte. Probabil pentru ca este greu sa te uiti in ochii sai si sa-l citesti ce-i poate pielea… Nu-ti dai seama cand – semn ca l-ai prins cu minciuna!, isi fereste privirea!…

9) A avut consilieri inventivi in materie de furat voturile, de falsificat alegerile. A inventat si el scheme pentru a frauda alegerile. O multime! Dar acesta este un subiect prea tehnic. Cu alta ocazie!

Schema cea mai utilizata de Basescu a fost sa cumpere sau sa santajeze oameni din tabara adversa! L-a costat enorm fiecare scrutin, dar a stiut sa nu iasă in pagubă per total! Dimpotriva! A recuperat cu varf si indesat!

Cei mai multi bani l-au costat voturile favorabile de la Curtea Constitutionala.

Romania stat mafiot masonic, Traian Basescu
Romania stat mafiot masonic, Traian Basescu

10) N-ar fi reusit mare lucru Basescu dacă nu l-ar fi ajutat adversarii. De altfel, asa zisa adversitate dintre partidele noastre parlamentare este o mare cacealma! La nivelul liderilor, toti fac parte din aceeasi „echipa de zgomot”, a marelui scamator! A Marelui Manipulator!

Scamatoria cea mai mare fiind aceea de a controla din acelasi loc si puterea, si opoziția! Iar cine nu poate fi controlat, este scos din joc! Vezi soarta PUNR, a PDAR, a PSM, a ecologistilor. A lui Serban Sandulescu, Antonie Iorgovan…

11) La alegerile prezidentiale din 2009 s-au petrecut lucruri tare ciudate. Este lucru sigur ca Basescu nu a avut voturile necesare. In principiu, i-au lipsit mai multe voturi decat putea el sa fure! Lumea se lamurise cine este individul! Poporul roman si-a facut datoria si nu i-a mai dat votul! Se pare ca nici in 2004 n-a avut voturile necesare. Si totuși a reusit sa ne pacaleasca inca o data! Cum a facut?

12) Ajutorul cel mai important l-a primit de la …Crin Antonescu! Parerea mea!

….Acest veritabil candidat contra naturii sale intime, conform intelegerii dintre el si Mircea Geoana, dintre PNL si PSD, ar fi trebuit sa-l atace pe Basescu „din toate pozitiile”. Avea si argumente temeinice, irefutabile, iar de gura este mai mai bun ca Basescu! In confruntarile cu Basescu l-a pus in umbra pe falsul constantean. Numai ca atunci cand s-au intalnit toti trei, nevrednicul Crin in loc sa-l atace pe Basescu, s-a dat la Geoana, l-a ironizat, l-a atins si sub centura, i-a pus bine in evidenta punctele slabe.

De ce acest act de veritabila tradare? Individul, ametit de succesul de galerie din confruntarea cu Basescu si-a facut socoteala ca ar putea intra el în turul doi in locul lui Geoana! N-a ajuns in turul doi. A ajuns Geoana, dar cu un mare deficit de voturi cauzat de atacurile neloiale ale lui Crin Antonescu! Cei mai multi dintre cei care l-au votat pe Crin Antonescu, in turul doi nu l-au votat pe Geoana! Mesajul lui Crin Antonescu, de sustinere a lui Geoana, rostit neconvingator, mai mult i-a iritat! Cred ca acesta a fost si efectul urmărit!…

13) Din pacate, lui Mircea Geoana i-a lipsit sprijinul propriului partid, mai exact spus, sprijinul lui Iliescu si Nastase, cu cohorta de lachei ai acestora, in frunte cu Ponta, cel care ar fi trebuit sa fie sufletul campaniei lui Geoana! Si n-a fost!

      Fac o dezvaluire foarte importanta si-mi asum orice raspundere pentru ce spun: in strategia lui Iliescu de a recapata controlul asupra PSD, un succes al lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale insemna incheierea carierei politice a lui Iliescu.Il obliga sa-si ia gandul de la viitorul sau politic, ca lider de facto al PSD!

Mircea Geoana si sustinatorii sai il obligasera pe Iliescu sa paraseasca carma partidului. La carma Tarii Iliescu nu mai avea cum sa ajunga. Nici el, nici omul sau de incredere Nastase. Pentru Iliescu si Nastase exista o singura posibilitate de a reveni în fruntea PSD si in politica mare: infrangerea lui Mircea Geoana in confruntarea cu Basescu!(!)

Si au jucat pe aceasta carte: era mai important pentru Iliescu si Nastase sa redevina ei piesele esentiale din PSD decat ca PSD sa-l dea pe presedintele Romaniei!… Decat ca Romania sa nu-l mai aiba presedinte pe Basescu! Un Mircea Geoana presedinte al Romaniei si lider in continuare al PSD era tot ce putea fi mai rau pentru Iliescu!… Unde mai pui firea razbunatoare, ranchiunoasa a lui Iliescu, care nu-i putea trece cu vederea lui Geoana afrontul ca l-a invins la alegerile din PSD „pe bune”, fara sa fure voturi, fara sa masluiasca!

Act clar de tradare din partea lui Ion Iliescu atat fata de PSD, de propriul partid, cat si fata de electoratul roman! Al catelea act de tradare fata de poporul roman?!…

Am aflat de acest joc al lui Iliescu in septembrie 2009 si am urmarit ce se intampla mai departe din perspectiva acestei informatii. Am primit o multime de confirmari!… Inclusiv cea finala:

PSD a sustinut, cu probe si cu argumente clare, ca adevaratul castigator al alegerilor a fost Geoana! Dar mare lucru nu au facut pentru a contesta rezultatul alegerilor! Se naste urmatoarea mirare, intrebare: daca in PSD s-a stiut ca de fapt Geoana a castigat alegerile, de ce i-au mai reprosat acestuia pierderea alegerilor si l-au demis din functie?…

Simplu de ce: pentru ca demiterea lui Geoana a fost gandul secret cu care Iliescu & comp au angajat PSD in alegerile prezidentiale, gandul ca Mircea Geoana sa le piarda! Asa ca PSD l-a lasat pe Basescu sa fure nestingherit de nimeni si sa mai ramana cinci ani la Cotroceni!

Refuzul electoratului fata de Basescu a fost asa de net, incat chiar si cu ajutorul tainic al lui Iliescu acesta a pierdut alegerile, nu a avut voturile necesare! A trebuit sa le fure, a trebuit ca oameni ca Teodor Baconski sa-si calce principiile si, multi dintre ei pentru prima oara in viata lor, sa fure si ei! Sa minta! Sa se dezică de Dumnezeu! De ei insisi!

14) Daca este sa fac un pomelnic al crimelor savarsite de Basescu, pe primul loc as pune crima pe care n-as putea nicicum sa i-o iert! Crima cea mai urata, cu consecintele cele mai tragice: a supus tentatiei de a se lasa corupti o multime de persoane care inca nu trecusera prin experienta traumatizanta a tradarii. Mai ales suflete tinere, care nu au rezistat unor zeci sau sute de mii, chiar milioane de euro in multe cazuri, prin care Basescu le-a cumparat constiinta!

I-a mutilat sufleteste pentru totdeauna! Ziaristi, judecatori, procurori, militari, politisti, ofiteri SRI, scriitori, lideri de opinie, lideri ai unor organizatii, ai unor sindicate sau partide chiar, a caror privire nu mai este aceeasi! Pe al caror chip si-a pus pecetea vesteda experienta sperjurului. Biete fapturi care, in restul de constiinta care le-a ramas, ca-ntr-un ciob de oglinda, tot mai reusesc sa-si vada chipul adevarat în clipele lor de luciditate!… Ce dezastru sufletesc pentru unii! Pentru altii afundarea e tot mai adanca in malul minciunii, al ticalosirii!

La cei tineri poate ca mai este timp sa-si recapete demnitatea de om, sa se lepede de pactul cu Diavolul! Dar ce te faci cu cei carora varsta nu le mai ingaduie nici timpul, nici energia unei recuperari de sine? Si-au vandut linistea si demnitatea senectutii! Si-au vandut sufletul si abia acum descopera cat era de pretios, acum cand nu-l mai au! Diavolul de Basescu l-a cumparat si nu-l mai da inapoi! Nici nu poate… Caci dacă s-ar putea, ar incepe, probabil, cu sine! Cu propriul suflet, vandut inca de pe treptele liceului militar…

Mi-e mila de individ. Sunt momente, clipe, da, cand mi se face mila de asemenea ne-oameni. In rest, vorba unei slugi a Basescului: sa se aplice legea!                                                                                                                        

15) Nu am zis nimic despre contributia serviciilor secrete la ascensiunea acestui veritabil Arturo Ui. Fara acest sprijin nu izbandea nicicum Basescu. Cat a fost de buna sau gresita decizia acestor servicii de a-l sprijini de individ, o stiu cel mai bine liderii acestor servicii. Nu trebuie sa uitam ca au fost angajate in sprijinul Basescului si cele mai importante ambasade din Romania.

Ambasada SUA mai pe fata, cea a Rusiei mai discret! Ar fi de neinteles, in conditii normale si in situatia de azi, ca acest sprijin al servicilor speciale romanesti sa mai continue! Stiu ca este vorba de servicii unde inteligenta este arma cea mai folosita. Atasamentul la valorile nationale nu se mai discuta. Incompatibilitatea lor, a liderilor acestor servici speciale, cu actualul presedinte este pentru mine neindoielnica. Sper ca aceasta incompatibilitate sa fie decisiva in desfasurarea evenimentelor din urmatoarele zile si luni!

 

Nota bene: Ceea ce se intampla in Romania de cateva zile frizeaza sublimul! Romanii au avut pana acum zeci de motive sa iasa in strada. Dar nu au iesit in strada nici cand li s-a luat o treime din pensie sau din salariu! Au iesit acum ca sa sanctioneze stilul presedintelui. Gestul de neam prost prin care acesta a incercat sa umileasca un om evident curat, pasionat de meseria sa, un profesionist autentic, asa cum el, Basescu, nu este!

Romanii au fost mobilizati de aerele de atotputernicie ale badaranului, care s-a stiut capabil sa-i forteze mana doctorului Arafat si sa obtina demisia sau demiterea acestuia. A pus si un soi de pariu – „ghici ghicitoarea mea!” Era atat de sigur ca-l va castiga, fraudand pariul, caci nu poti sa pui pariu de pe pozitii de superioritate! Inconstientul as zice folcloric din capul fiecarui roman a produs acelasi declic: acest abuz, in basme, in anecdotica populara, se pedepseste prin pierderea pariului! Prin infrangerea celui care se da mare si tare, cel mai tare din parcare!…

E un subiect interesant pentru etno-psihologi sa lamureasca motivatia adanca, resorturile sufletesti care au actionat in mintea „cea de pe urma” a romanului, facandu-i sa iasa in strada in maniera in care au facut-o!

In orice caz, ca si in decembrie 1989, romanii „au dat dovada-n lume” din nou ca pun mare pret pe demnitate, ca le e mai aproape de inima ca orice altceva. Nameții care nu mai contenesc cu inventarul defetist, defavorabil romanilor, care clameaza ca suntem „o populatie, nu un popor”!, alde… dar nu le mai spun pe nume nefericitilor, acesti bolnavi la cuget si simțire, ar trebui sa mearga acum in Piata Universitatii, chiar cu riscul de a fi huiduiti daca sunt recunoscuti, si, trecand de la un grup la altul de manifestanti, macar in gand sa-si rosteasca ruga de iertaciune! Poate au norocul si Dumnezeu le-o primeste! De cateva zile Dumnezeu se uita iar cu mare placere si indurare spre gradina Maicii Domnului! Dumnezeu e in zile bune!… Trebuie profitat!

Doamne, ajuta!

 

 

Bucuresti, 17 ianuarie 2012                                                             

  Ion Coja

 Post scriptum aprilie 2015 Publicam din nou acest text, care incearca sa dea un raspuns la  intrebarea din titlul acestor randuri. Aceasta intrebare este azi mai vie ca oricand, pe masura ce, de la o zi la alta, de la o arestare la alta, devine tot mai evidenta ticalosia fara seaman a Basescului.

Deci nu poporul romana a votat un monstru care sa ne conduca, ci slabiciunile democratiei l-au protejat si l-au ferit pe nemernic de o apreciere corecta din partea electoratului. Democratia este sistemul politic care, in istorie, a produs monstrii cei mai odiosi, se pare!

Sursa:

[1] ioncoja.ro

Băsescu: Prioritatea României trebuie să fie integrarea Moldovei în UE
Băsescu: Prioritatea României trebuie să fie integrarea Moldovei în UE

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info