libris.ro

Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu schelete!

Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu schelete!

Cititi si : Basescu si cu Ponta, capii mafiei politice din Romania

Acest an s-ar putea sa inceapa cu niste surprize de proportii care vor dovedi ceea ce spuneam noi cu ceva timp in urma. Mafia politica trebuie destructurata daca vrem sa le dam sansa copiilor nostri de a trai intr-o Romanie  cu adevarat democrata si in care sa nu mai existe acest jaf sistematic institutionalizat la nivel national. Daca justitia din Romania va incepe in sfarsit sa functioneze si sa mearga din aproape in aproape pe urma banilor jefuiti din economia Romaniei se va demonstra ca mafia politica este transpartinica si ca asa zisa coabitare nu a fost altceva decat o cardasie intre mafioti.

Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu schelete!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu scheleti! Dar si daca mai sta mult Ponta la putere se va intampla cam acelasi lucru! (Vezi: Hrebenciuc îl dă de gol pe Ponta: Victor a fost autorul)

Nu se poate ca toate aceste retele mafiote care au gravitat in jurul celor doi si au spoliat economia Romaniei sa fi fost niste necunoscute pentru cei care ocupau cele mai inalte functii in stat si aveau acces la multe informatii referitoare la siguranta nationala, inclusiv la acte de subminare si spoliere a economiei nationale.

Prea multe „coincidente” au fost in jurul mafiei basiste ca sa-l credem pe Traian Basescu ca a facut doar niste alegeri gresite inselandu-se asupra caractereleor unor oameni care s-au dovedit ca in loc sa fie cei care aplica legea sunt tocmai cei care o incalca cel mai tare si mai mult ii incurajeaza si pe altii sa o faca. Din partea Alinei Bica unele dosare mucegiau pana dispareu cu totul ca si cum nici n-ar fi existat! Dar nu trebuie uitat ca pana la urma urmei Alina Bica s-a bucurat de sustinerea ambilor capi ai mafiei politice, atat Basescu cat si Ponta dandu-si acceptul ca ea sa ocupe acea functie.

De asemenea prea multe acuzatii planeaza si deasupra capului lui Victor Ponta. Ceea ce este clar pentru cetateanul roman de rand e ca mafiile politice din jurul lui Traian Basescu si  lui Victor Ponta au beneficiat de protectie politica, ba chiar si de catre legi „cu dedicatie”. Marțea Neagră a fost o incercare transpartinica de a proteja toata mafia din Romania, prin asigurarea parlamentarilor a unei super-imunitati si prin modificarea legii amnistiei si gratierii.

Tot la nivel transpartinic s-a „lucrat” si la modificarea Codului Penal prin schimbarea infractiunii de subminare a economiei nationale in mai simpla infractiune de abuz : Semnatarii Memorandumurilor prin care Emil Boc si Adriean Videanu au dat INTERAGRO scutiri de 92 milioane USD, au fost pusi sub invinuire pentru abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

DIICOT: “S-au creat riscuri severe in planul securitatii energetice… Pozitia privilegiata acordata INTERAGRO s-a intemeiat pe relatia dintre Videanu si Niculae, care au fost asociati la societatea de brokeraj Equity”

Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu scheleti!, sursa imagine:facebook.com/groups/infototalmed/
Daca mai statea mult Basescu la putere, dosarele inca mai mucegaiau in dulapurile cu scheleti!, sursa imagine:facebook.com/groups/infototalmed/

Referitor la cei doi indivizi: Basescu si Ponta, pe care noi ii consideram tradatori de tara si de neam, consideram ca nu sunt altceva decat capii mafiei politice din Romania. Ambii sunt lipsiti de caracter si de cinste, ambii au furat la alegeri si au avut adevarate masini de furt de voturi dupa cum o recunosc ca niste adevarati capi ai mafiei politice din Romania:

https://youtube.com/watch?v=Awjr6kWLS3A

Cat timp vom mai tolera asemenea mafioti sa ne conduca, acestia ne vor otravi cu cianuri, cu gaze de sist si vor lasa tara s-o destrame strainii si dusmanii interni si externi. Trebuie ca romanii sa se dezmeticeasca si sa se lepede de aceste lepre ordinare, de acesti mafioti tradatori de neam si de tara.Noua nu este rusine doar cu Basescu, ne este poate si mai rusine cu Ponta. Amandoi au aparat interlopi si politicieni corupti, amandoi au pus umarul la distrugerea si la prabusirea Romaniei! Ne este rusine cu Basescu, ne este rusine cu Ponta, ne este rusine ca un criminal ca Iliescu nu este inca la inchisoare, ne este rusine cu o presa imbecila si pupincurista!Nu va mai impartiti in “basisti” sau “pontisti” pentru ca nici unul nu vrea binele Romaniei! Amandoi si-au batut si isi bat joc de tara asta de atata timp si noi nu facem decat sa le indeplinim planurile parsive daca suntem de partea unuia din acesti doi mafioti ordinari! Amandoi sprijina cei mai infecti si mai corupti oameni din aceasta tara!
Oare nu credeti ca au ras destul de romani? Oare nu credeti ca au ras destul de viata si de soarta noastra? Cat o sa-i mai lasam sa sfasie si sa distruga Romania dupa bunul lor plac? Romania trezeste-te! Desteapta-te romane!

Surse:

[1] comisarul.ro

[2] luju.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info