Statul roman provoaca aparitia unei noi generatii de auto-decretei

Este stiut faptul ca statul roman incompetent si mafiot in acelasi timp nu incurajeaza si nu stimuleaza munca in Romania ci ba chiar o ingradeste prin fel si fel de masuri aberante si imbecile. E plin de imbecili si de corupti aflati in functii de conducere in Romania.

Pentru noi coruptia este sinonima cu imbecilitatea. De ce? Pentru ca atunci cand se vor “termina” si vor dispare toti cei care inca mai muncesc in Romania ce naiba vor mai face imbecilii care nu sunt invatati sa munceasca ci doar sa fure si sa paraziteze?

Statul roman provoaca aparitia unei noi generatii de auto-decretei

Cati romani satui de aceasta coruptie generalizata si institutionalizata nu si-au luat inima in dinti si au plecat catre necunoscut in lumea intreaga, ajungandu-se la incredibila cifra de peste patru milioane de romani plecati din Romania dupa revolutie?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Statul roman provoaca aparitia unei noi generatii de auto-decretei
Statul roman provoaca aparitia unei noi generatii de auto-decretei

Iata un exemplu tragico-comic de rabufnire a unui roman impotriva imbecilitatii statului roman:

“Activitatea mea de 20 de ani pe care am făcut-o cu multă pasiune.O afacere pe care am exstins-o în mulți ani și cu multă trudă crescând pas cu pas.Acum de patru ani fac același lucru, dar invers le tai bucată cu bucată,am ajuns la jumătate suprafată acoperită.

Azi am intrat în seră și după ce am fumat 3 țigări,că nu știam de ce să mă apuc mai întâi, ma lovit un citat maxim ,,de cât să lucri degeaba,mai bine stai degeaba”!

Mă gândesc să-mi fac un ajutor social de început( am ceva pile pe la Primărie)și urgent mă apuc să fac vro’ doișpe copii ( fire patrotică,mă ingrijorează situația demografică) și na’ nu fiți răi!..se mărește alocația!

Bine!, copii în vro’opșpe locuri pentru ,,garanția reușiteî”,deși promit că pentru treaba asta o să dau ,,ca surdu-n clopot”! La primul recesământ îmi schimb și etnia că:

,,No’ mo!..m-am săturat să tot respect legi pe care oricum le citesc sunt făcute ,,împotriva mea”și peste doi ani vă dau întâlnire la Copacabana!,dacă o să reușesc să trec de filtru de securitate de la aeroport,cu lanțul de ‘paișpe kile cu cruciulița de la Catedrala Metropolitană agățate după,,ceafa de recuperator”pe care o să o dobândesc ,stând cu …..la soare” de acum înainte….

Voi dragilor!,da-ți iama în supermarket vă așteaptă roșiile ,,ienicer”,gogoșarii ,,husar”..și lebenița de lâ poalele Olimpului!,că doar no’nu vreți să intre ,,zeii în faliment”!..wauu îmi lasă gura apă!..,,acidulată”!!!Vă pup cetăteni m-UE!,și nu uitați ,,avem scut antirachetă”!!!..”

Sursa: circula pe net

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cum să realizăm UNIREA

Dum feb. 1 , 2015
Mai multă lume mă întreabă, cum să realizăm UNIREA? M-am pronunţat de mai multe ori la acest subiect, vedeţi blogul meu http://iliebratu.blogspot.com, dar şi postările mele pe Facebook. Dar, fiindcă această problemă frămîntă mai multă lume – un rezumat: Problema Reîntregirii României, lichidării consecinţelor Pactului Molotov-Ribbentrop, ţine în cea mai […]
Tot mai multă lume îşi dă seama că doar UNIREA e singura soluţie pentru toate problemele existente în Republica Moldova, foto - facebook.com/ilie.bratu

Poate vă place și:

libris.ro