RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

Sorina Matei despre ultima ieșir…

Sorina Matei despre u…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

John Feffer: “Partidele politice din România sunt ca amibele”

Print Friendly, PDF & Email

John Feffer este unul dintre directorii Foreign Policy in Focus de la Institutul pentru Studii Politice din Washington și  specialist in politica internationala. A vizitat de mai multe ori Romania si a scris mai multe articole referitoare la situatia politica din tara noastra.

John Feffer: “Partidele politice din România sunt ca amibele”

Partidele politice din Europa Centrala și de Est sunt ca amibele. Ele se divid in mod constant (prin mitoza) și apoi formeaza impreuna coaliții (prin agregare). Pentru cineva care vine dintr-un peisaj politic din SUA cu doua partide relativ stabile, scena politica din Europa Centrala și de Est pare sa fie cu un complex fara speranța. Aceasta situație se dubleaza in cazul Romaniei.”, a scris John Feffer intr-un articol publicat in huffingtonpost.com

Ce sunt amibele? Amiba este una dintre cele mai simple animale unicelulare (protozoar). Raspandita in apele dulci, statatoare sau pe pamant umed. Are aspectul unei mese gelatinoase incolore, cu forma corpului mereu schimbatoare.

Amibele sunt animale inferioare din toate punctele de vedere, aflate la scara cea mai de jos a evoluției și care traiesc in balți mizerabile cu apa statatoare. Este practic cea mai buna descriere pentru mizeriile umane care ne “deservesc” astazi pe noi cetațenii romani in peisajul politic de pe plaiurile mioritice.

Asta reprezinta de fapt acum clasa politica romaneasca, politicienii romani actuali sunt niște chestii care cu greu pot fi numite animale macar, aflate la stadiul cel mai de jos posibil al existenței politicii romanești. Mizeria umana, morala și spirituala in care se complac acești indivizi le ține loc de balta murdara cu apa dulce de care au nevoie pnetru a supraviețui și a lasa in urma progenituri la fel de limitate și de involuate ca și ei.

John Feffer: "Partidele politice din România sunt ca amibele"

John Feffer: “Partidele politice din România sunt ca amibele”

Sursa/ Note:

[1] www.huffingtonpost.com

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline