libris.ro

Republica Moldova e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”

Republica Moldova e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”

Apropo de ”harbuz” – oare nu PNL a fost cel care a anticipat povestea PLDM-ului cu harbuzul? Acum v-ați convins?

M-am săturat să scriu despre asta. Și, totuși, parcă nu poți renunța să le mai spui, o dată, lucrurilor pe nume. În speranța că cineva va înțelege, odată și odată, că bătutul pasului pe loc, prin votarea prorușilor, inclusiv mascați cu slogane proeuropene, nu duce decât la lipsă de viitor.

E puternică frăția înaltei nomenclaturi comuniste, reprezentate la noi de primii trei din titlu, care au reușit, rămași sub ascultarea celuia ce le cunoaște trecutul, să își plaseze mereu la manivela puterii prâslele, șantajabile și ele, prin păcatele aceluiași trecut kgb-ist. Avem această situație, și după 24 de ani de la proclamarea Independenței.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Scopul, evident, este rămânerea pe orbită rusească, pentru un scut în fața eventualei cereri de socoteală pentru faptele săvârșite.

Și cât o să continue așa? Atâta timp cât avem în jur lași, oameni fără caracter, care abia așteaptă o labă păroasă, ca să o lingă…

M-am uitat la zișii oameni de știință, de la Academia Moldovenească, unde oameni pe care îi credeam cu demnitate, stăteau spăsiți și depersonalizați, făcând figurație în gața unui Neika-Nimeni, care le spunea povești cu matrioște, într-o limbă, evident, păsărească – o realizare nemaipomenită după atâta amar de vreme scursă de la adoptarea grafiei latine și a statutului de limbă de stat pentru româna din RM.

În general, ați observant că, practic, nu mai avem presă liberă în această RîMă amărâtă? Îi mai auzi pe cei ce cântau ditirambi ”proeuropenilor”, care vor fi conduși acum de cel mai mare proeuropean Voronin? Sau au devenit miniștri?

Oare Cristi Tabără va mai rămâne în stânga Prutului, ca să justifice acțiunile și pârțurile falsei coaliții ”europroruse”?

Cu multă tristețe,

Vitalia PAVLICENCO

Nota noastră: Ce s-a întâmplat cu Snegur? E de înțeles ca Lucinschi și Voronin să fie antiromâni și cunoaștem prea bine marfa ca să ne mire câtuși de puțin acest lucru. Dar Snegur s-o fi transformat cumva ca și Iurie Roșca dintr-un unionist înverșunat într-un adevărat „unio-sceptic”? Cum pot interveni asemenea schimbări radicale în comportamentul unei persoane? Oare prin șantaj? Mai toți cei care au fost implicați și pe vremea URSS-ului în politică sau au ocupat diferite funcții s-au mânjit mai mult sau mai puțin, dar adevăratele caractere sunt cele care au puterea să treacă până și prin așa ceva și să rămână consecvenți până la capăt.

Parcă încă nu vrem să credem că Snegur poate fi antiromân, dar prin deschiderea căii către putere pentru comuniștii pro-ruși și mai ales pentru amicul său Lucinschi a dovedit asta din plin. DA! Din păcate Snegur este acum antiromân!

RM e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”, Basarabia Oblast
RM e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”, Basarabia Oblast

Sursa:

[1] www.pavlicenco.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info