RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Republica Moldova e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”

Print Friendly, PDF & Email

Apropo de ”harbuz” – oare nu PNL a fost cel care a anticipat povestea PLDM-ului cu harbuzul? Acum v-ați convins?

M-am săturat să scriu despre asta. Și, totuși, parcă nu poți renunța să le mai spui, o dată, lucrurilor pe nume. În speranța că cineva va înțelege, odată și odată, că bătutul pasului pe loc, prin votarea prorușilor, inclusiv mascați cu slogane proeuropene, nu duce decât la lipsă de viitor.

E puternică frăția înaltei nomenclaturi comuniste, reprezentate la noi de primii trei din titlu, care au reușit, rămași sub ascultarea celuia ce le cunoaște trecutul, să își plaseze mereu la manivela puterii prâslele, șantajabile și ele, prin păcatele aceluiași trecut kgb-ist. Avem această situație, și după 24 de ani de la proclamarea Independenței.

Scopul, evident, este rămânerea pe orbită rusească, pentru un scut în fața eventualei cereri de socoteală pentru faptele săvârșite.

Și cât o să continue așa? Atâta timp cât avem în jur lași, oameni fără caracter, care abia așteaptă o labă păroasă, ca să o lingă…

M-am uitat la zișii oameni de știință, de la Academia Moldovenească, unde oameni pe care îi credeam cu demnitate, stăteau spăsiți și depersonalizați, făcând figurație în gața unui Neika-Nimeni, care le spunea povești cu matrioște, într-o limbă, evident, păsărească – o realizare nemaipomenită după atâta amar de vreme scursă de la adoptarea grafiei latine și a statutului de limbă de stat pentru româna din RM.

În general, ați observant că, practic, nu mai avem presă liberă în această RîMă amărâtă? Îi mai auzi pe cei ce cântau ditirambi ”proeuropenilor”, care vor fi conduși acum de cel mai mare proeuropean Voronin? Sau au devenit miniștri?

Oare Cristi Tabără va mai rămâne în stânga Prutului, ca să justifice acțiunile și pârțurile falsei coaliții ”europroruse”?

Cu multă tristețe,

Vitalia PAVLICENCO

Nota noastră: Ce s-a întâmplat cu Snegur? E de înțeles ca Lucinschi și Voronin să fie antiromâni și cunoaștem prea bine marfa ca să ne mire câtuși de puțin acest lucru. Dar Snegur s-o fi transformat cumva ca și Iurie Roșca dintr-un unionist înverșunat într-un adevărat “unio-sceptic”? Cum pot interveni asemenea schimbări radicale în comportamentul unei persoane? Oare prin șantaj? Mai toți cei care au fost implicați și pe vremea URSS-ului în politică sau au ocupat diferite funcții s-au mânjit mai mult sau mai puțin, dar adevăratele caractere sunt cele care au puterea să treacă până și prin așa ceva și să rămână consecvenți până la capăt.

Parcă încă nu vrem să credem că Snegur poate fi antiromân, dar prin deschiderea căii către putere pentru comuniștii pro-ruși și mai ales pentru amicul său Lucinschi a dovedit asta din plin. DA! Din păcate Snegur este acum antiromân!

RM e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”, Basarabia Oblast

RM e condusă de gruparea antiromânească ”Snegur-Lucinschi-Voronin-Putin”, Basarabia Oblast

Sursa:

[1] www.pavlicenco.md

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline