RSS

Asta i-a durut pe unii cel mai t…

" Nu vă temeți, Libe…

Ziua de 23 August, declarată Zi …

Vineri, 23 august, î…

Dezrobirea sufletească a românil…

V-ați întrebat vreod…

Deputatul Daniel Gheorghe: Probl…

"Un alt monstru sub-…

Un diplomat de carieră sibian de…

Deși au existat voci…

Lansare de carte la Baia Mare pe…

Miercuri, 21 august …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Si totusi, in ce tara traim? Statul roman este un stat mafiot!

Print Friendly, PDF & Email

Situație incredibilă la Poliția Moinești-Bacău. Agentul Aurel Munteanu a intrat în greva foamei în semn de protest față de abuzurile comisarului-șef Gelu Margină. Superiorii săi sunt la curent cu decizia poliţistului, iar un echipaj medical îi va asigura asistenţă pe toată durata grevei.

În luna octombrie a anului trecut, polițistul a cerut un control la Poliția Moinești și a depus memorii la IGPR și la Ministerul Afacerilor Interne după ce, spune el, a fost umilit de șefii de la IPJ Bacău și amenințat că va fi dat afară, ca urmare a faptului că a ridicat permisele de conducere unor oameni influenți din Moinești.

Si totusi, in ce tara traim? Statul roman este un stat mafiot!

La scurt timp, agentul șef Aurel Munteanu a mers mai departe şi a făcut un gest necugetat: s-a baricadat într-un birou din sediul Poliției și a amenințat că se sinucide. Gestul său nu a avut niciun efect, motiv pentru care poliţistul a decis să intre acum în greva foamei.

„Astăzi am intrat în greva foamei pentru faptul că, în repetate rânduri, am sesizat mai multe abuzuri la conducerea poliției IPJ Bacău, domnului Oprișan Vasile, în nenumărate rânduri am făcut și petiții. Nici în ziua de azi nu s-a luat  nicio măsură împotriva șefului poliței, Gelu Margină. Am relatat în scris petiții că șeful poliției municipiului Moinești a abuzat de mine, însă nu s-a luat nicio măsură.”, a declarat Aurel Munteanu, agent la Poliția Moinești.

De cealaltă parte, conducerea Poliţiei din Moineşti spune că este la curent cu protestul agentului, doar că, în urma comportamentului afişat până în prezent, acesta a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic.

„Agentul de poliție datorită comportamentului pe care l-a avut în cadrul subunității a fost trimis la o evaluare psihologică, în urma căreia s-a dovedit a nu fi apt pentru munca de poliţie.”, a declarat Răzvan Ghencea, comisar-șef Poliția Moinești.

Aurel Munteanu spune că nu se va lăsa până când se va face dreptate. Pe toată perioada grevei foamei, un echipaj medical îi va asigura asistenţă.

Sursa:

[1] esttv.ro

Si totusi, in ce tara traiam? Statul roman este un stat mafiot!

Si totusi, in ce tara traiam? Statul roman este un stat mafiot!


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL