Si totusi, in ce tara traim? Statul roman este un stat mafiot!

Si totusi, in ce tara traiam? Statul roman este un stat mafiot!

Situație incredibilă la Poliția Moinești-Bacău. Agentul Aurel Munteanu a intrat în greva foamei în semn de protest față de abuzurile comisarului-șef Gelu Margină. Superiorii săi sunt la curent cu decizia poliţistului, iar un echipaj medical îi va asigura asistenţă pe toată durata grevei.

În luna octombrie a anului trecut, polițistul a cerut un control la Poliția Moinești și a depus memorii la IGPR și la Ministerul Afacerilor Interne după ce, spune el, a fost umilit de șefii de la IPJ Bacău și amenințat că va fi dat afară, ca urmare a faptului că a ridicat permisele de conducere unor oameni influenți din Moinești.

Si totusi, in ce tara traim? Statul roman este un stat mafiot!

La scurt timp, agentul șef Aurel Munteanu a mers mai departe şi a făcut un gest necugetat: s-a baricadat într-un birou din sediul Poliției și a amenințat că se sinucide. Gestul său nu a avut niciun efect, motiv pentru care poliţistul a decis să intre acum în greva foamei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Astăzi am intrat în greva foamei pentru faptul că, în repetate rânduri, am sesizat mai multe abuzuri la conducerea poliției IPJ Bacău, domnului Oprișan Vasile, în nenumărate rânduri am făcut și petiții. Nici în ziua de azi nu s-a luat  nicio măsură împotriva șefului poliței, Gelu Margină. Am relatat în scris petiții că șeful poliției municipiului Moinești a abuzat de mine, însă nu s-a luat nicio măsură.”, a declarat Aurel Munteanu, agent la Poliția Moinești.

De cealaltă parte, conducerea Poliţiei din Moineşti spune că este la curent cu protestul agentului, doar că, în urma comportamentului afişat până în prezent, acesta a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic.

„Agentul de poliție datorită comportamentului pe care l-a avut în cadrul subunității a fost trimis la o evaluare psihologică, în urma căreia s-a dovedit a nu fi apt pentru munca de poliţie.”, a declarat Răzvan Ghencea, comisar-șef Poliția Moinești.

Aurel Munteanu spune că nu se va lăsa până când se va face dreptate. Pe toată perioada grevei foamei, un echipaj medical îi va asigura asistenţă.

Sursa:

[1] esttv.ro

Si totusi, in ce tara traiam? Statul roman este un stat mafiot!
Si totusi, in ce tara traiam? Statul roman este un stat mafiot!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info