Asasinii economici ai Romaniei. Ce-i (Cine-i) leaga pe Traian Basescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar si «blonda lui Boc»?

Asasinii economici ai Romaniei. Ce-i (Cine-i) leaga pe Traian Basescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar si «blonda lui Boc»?”

Nu o singura data, ci repetat, guvernul bicefal Basescu-Boc a fost atentionat de organismele Uniunii Europene pentru inadvertente, omisiuni si neclaritati in raportarile statistice periodice. Iata ca momentul adevarului a sosit. Puterea de la Bucuresti este cel putin complice la o manopera sistemica de falsificare a indicatorilor macroeconomici, care a impins la decizii politice gresite, ale caror efecte sunt tradarea de tara, in varianta subminarii economice si a stirbirii suveranitatii si independentei politice, urmare a aservirii fata de organizatii straine.

Asasinii economici ai Romaniei. Ce-i (Cine-i) leaga pe Traian Basescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar si «blonda lui Boc»?

Desi anticipam lipsa vointei politice de a scoate adevarul la lumina legii, este bine sa se stie ca faptele ce urmeaza pot fi cuantificate penal cu detentia pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ce ne spun faptele ?

Din vremurile in care se negocia si semna, pe baza de mita, aderarea si integrarea Romaniei in familia euro-atlantica, datele macroeconomice ale Romaniei au fost sistematic falsificate.

Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenta dintre datele macroeconomice reale si cele facute oficial publice (după “prelucrarea” de catre Banca Nationala a Romaniei, Ministerul Finantelor Publice, Institutul National de Statistica, Comisia Natională de Prognoza) a ajuns, pe calea adancirii diferentei, mentinuta in mod voit, dintre capacitatea administrativa macroeconomica si capacitatea de evolutie a economiei reale si pe calea efectelor dezvoltarii economiei reale, la dimensiuni considerabile. Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la suta (PIB real = PIB comunicat public + 20%).

Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesara pentru a se demonstra, pe baza de date false, ca Romania are nevoie de imprumuturi internationale.

Manopera prelucrarii statistice frauduloase a fost realizata in cadrul unei strategii integrate pe care “asasinii economici” – in cazul Romaniei, Jeffrey Franks si predecesorii sai – au aplicat-o la nivel global. Coordonatorii strategiei sunt marii anonimi din spatele Fondului Monetar International, având ca executanti agenţii ocultei financiare din fiecare tara, plasati la conducerea institutiilor macroeconomice, respectiv persoane cumparate, relativ ieftin, cu functii, bani si alte avantaje.

Aplicarea unui astfel de plan de asasinare economica a fost favorizata de elemente pe care FMI le-a identificat in Romania si valorificat ca atare: lipsa unor strategii economice viabile; incapacitate administrativa (institutionala si legislativa); coruptie in proportii de subminare a economiei nationale.

Pe baza acestor date false, FMI a elaborat ofertele de finantare (insotite de conditii economice dure care tinteau, de fapt, achizitionarea, la preturi derizorii, a activelor economice de importanta nationala), acceptate imediat de agentii din centrele nationale de decizie economica si politica nationala.

Mentionam ca FMI are nevoie si de datele reale, cu titlul de “date de uz intern” si pentru aceasta a apelat la o retea de furnizare: economisti, sefi ai bancilor, persoane din staff-ul primului-ministru, Consiliului National Fiscal, Institutului National de Statistica.

Unele dintre institutiile carora li s-au solicitat, in acest mod neoficial, datele reale, nu au putut raspunde la respectivele solicitari pentru simplul fapt ca, in conditiile institutionalizarii prelucrarilor statistice false, practic nu au avut acces la datele adevarate. In aceste conditii, seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, a luat legatura, cu acceptul lui Traian Basescu, cu seful ANAF, Sorin Blejnar pentru a preleva datele reale direct din bilanturi.

Sursele noastre ne-au comunicat faptul ca existenta unei interceptari “accidentale” a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 si 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor retelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind functionarea sistemului descris. Mai mult, am avea si surpriza de a constata ca si “blonda lui Emil Boc” este integrata comandoului asasinilor economici ai Romaniei.

VIDEO: 2 Parodii pentru Elena Udrea, sursa foto: Rstiri.ro
VIDEO: 2 Parodii pentru Elena Udrea, sursa foto: Rstiri.ro

O alta mentiune importanta, care se impune, este aceea ca, de regula, sefii institutiilor mentionate nu sunt direct angajaţi, ci cate unul-doi colaboratori apropiati acestora. Un vicepresedinte de la Institutul National de Statistica nu a acceptat initial sa intre in reteaua agentilor informati. Urmarile imediate au fost presiunile si amenintarile cu demiterea, daca nu consimte la furnizarea informatiilor solicitate.

In loc de concluzii. In conditiile utilizarii datelor macroeconomice reale si ale elaborarii si executiei corecte si responsabile a bugetului national, Romania nu ar fi avut nevoie de imprumuturile FMI, sau in nici un caz in cuantumul in care au fost atrase.

Din acest moment al anului 2012, cand Romania trebuie sa ramburseze catre FMI 1,2 miliarde euro, incepe lungul sir al anilor de scadenta, care vor ingropa si mai mult economia romaneasca, fapt ce atrage atentia asupra necesarului de solutii macroeconomice punctualizate pentru depasirea marilor dificultati ale anilor de scadenta.

Avand in vedere ca FMI a debutat ca un fond mutual international si statele participante isi cer drepturile, iar aceasta misiune institutionala a fost ulterior denaturata, se pune intrebarea daca la nivelul conducerii FMI sunt cunoscute actiunile lui Jeffrey Franks si cui servesc ele.

Sursa:

[1] www.cdep.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Calendarul stravechi. Paparudele

mar apr. 28 , 2015
Astazi intram in cea de-a treia saptamana de dupa Pasti, in care –chiar daca zilele poarta nume inspaimantatoare – ne aduc dezlegare la veselie si petreceri. Martea Dracului, Joia Manioasa sau Vinerea Schioapa sunt zile bogate in semnificatii magice, zile in care in hotarul satului au loc unele dintre cele […]
Calendarul stravechi. Paparudele

Poate vă place și:

libris.ro