libris.ro

Romanii din diaspora: „Se duce o campanie de denigrare a Romaniei!”

Romanii din diaspora: „Se duce o campanie de denigrare a Romaniei!”

Romanii din diaspora au semnalat o campanie incorecta ce are loc in mai multe tari impotriva Romaniei. Atat in mediul virtual cat si pe strazile unor mari orase europene se impart brosuri sau pliante ce contin mesaje care incita la boicotarea turismului romanesc, motivandu-se initiativa prin faptul ca banii turistilor straini care viziteaza Romania vor fi folositi pentru operatiunile de prindere si ucidere a cainilor fara stapan.Pe brosuri apar imagini cu caini fara stapan din Romania maltratati sau ucisi.

Romanii din diaspora: „Se duce o campanie de denigrare a Romaniei!”

Aproximativ 90% din cainii care parasesc Romania cu scopul oficial de a fi dati spre adoptie in strainatate ar fi de fapt folositi in cu totul alte scopuri decat cele declarate de ONG-uri, respectiv pentru experimente si zoofilie, a declarat Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din Primaria Capitalei. Acesta spune ca maidanezii din Romania ar ajunge in bordeluri pentru zoofili din Germania si Danemarca, citeaza cei de la hotnews.ro.

Cu ceva timp in urma cazul a cinci caini luati din Romania spre adoptie in Elvetia si ucisi a scandalizat opinia publica din Romania. Insa faptul si mai socant a fost acela ca in Elvetia sunt mari amatori de carne de caine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


” In Elvetia ii i mananca. Ei mananca catei si pisici, sunt delicii care nu lisesc de pe masa, in special de sarbatori. Puii sunt foarte apreciati. Sunt o multime de petitii in acest sens. Nu ii omoara cum omoram noi porcii, vine veterinarul, ii eutansiaza omeneste, dupa care arunca cate un RIP in timp ce se scobesc intre dinti”, a mentionat Maria Vasile intr-un comentariu atunci cand s-a discutat despre acest caz AICI

Romanii din diaspora se arata revoltati de initiativa strainilor de a incita la boicotarea industriei turismului din Romania, un sector de activitate care nu are absolut nimic in comun cu operatiunile de strangere sau eutanasiere a cainilor fara stapan. Derapaje si nefunctionalitati se gasesc din plin si in alte tari europene dar romanii nu au dus niciodata pana acum campanii de acest gen impotriva altui stat.

Daca situatiile maltratarii cainilor fara stapan din Romania prezentate in brosuri sunt adevarate ele se datoreaza proastei instruiri si educatii a celor care se ocupa cu prinderea si eutanasierea cainilor, insa sa inciti la pedepsirea romanilor care lucreaza in turism pentru ceea ce fac altii intr-un cu totul si cu totul un alt domeniu mi se pare putin cam deplasat.

Si mai ramane si problema cainilor fara stapan din Romania care ajung sa alimenteze bordelurile pentru zoofili din Germania si Danemarca sau farfuriile celor din Elvetia. Dar pentru asta nu cred ca o sa faca niciodata brosuri care sa incite la boicotarea prostitutiei in Germania sau a restaurantelor cu „mancare chinezeasca” din Elvetia.

Romanii din diaspora: "Se duce o campanie incorecta de denigrare a Romaniei!", foto: twitter.com/MelAnimalLover
Romanii din diaspora: „Se duce o campanie  de denigrare a Romaniei!”, foto: twitter.com/MelAnimalLover

 

[tp_product id=”194114083″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info