libris.ro

Ecourile condamnarii lui Visinescu in presa straina

Ecourile condamnarii lui Visinescu in presa straina

Ecourile condamnarii lui Visinescu in presa straina – site-ul contre-info.com preia informatia din presa romaneasca si o reda sub urmatorul titlu: „In sfarsit… Un comunist este condamnat pentru crime…”. Povestea tortionarului Alexandru Visinescu era deja cunoscuta de catre presa occidentala, iar multi jurnalisti din presa straina se intrebau cum de pot decurge atat de incet aceste anchete si procese, suspectand ca de fapt prin tergiversarea intentionata a acestora se asteapta de fapt „izbavirea” prin moarte a celor anchetati de crime impotriva umanitatii.

Se remarca un interes major in presa occidentala asupra acestui caz, stirea fiind preluata de catre mari ziare precum Le Monde, iar printre comentariile postate la articolul din Le Monde ce facea referire la condamnarea lui Visinescu am fost placut surprinsi sa constatam ca operele lui Paul Goma si Virgil Ierunca sunt cunoscute in Franta.

printre comentariile postate la articolul din Le Monde ce facea referire la condamnarea lui Visinescu am fost placut surprinsi sa constatam ca operele lui Paul Goma si Virgil Ierunca sunt cunoscute in Franta.
printre comentariile postate la articolul din Le Monde ce facea referire la condamnarea lui Visinescu am fost placut surprinsi sa constatam ca operele lui Paul Goma si Virgil Ierunca sunt cunoscute in Franta.

Parcurgand presa straina, atat cea de limba franceza cat si cea de limba engleza, am constatat cu surprindere si rusine in acelasi timp, faptul ca multi dintre jurnalistii straini considera ca abia aceasta decizie dovedeste oarecum o rupere adevarata de ceea ce insemnat regimul comunist in Romania. Cand se vorbeste despre sistemul politic si cel al justitiei din Romania, presa straina pare a prelua aproape pe nemestecate materiale din presa romaneasca ce sunt mai apoi traduse si poate putin adaptate pe ici pe colo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sunt putini jurnalisti din presa occidentala care isi exprima o opinie proprie in deplina cunostinta de cauza in legatura cu ceea ce se intampla cu adevarat in Romania si cum de a fost posibila protejarea unor tortionari care se fac vinovati de niste tratamente monstruoase impotriva detinutilor, adevarate crime impotriva umanitatii. Insa cei care au facut-o au descris perfect situatia din tara noastra: comunistii cei mai rai si mai diabolici nu au parasit niciodata spectrul puterii, ba chiar au crescut si indoctrinat noi generatii de canalii si monstri care sa le continuie munca.

Am fost placut impresionati sa constatam ca nu toata presa occidentala este ignoranta si preia informatia „la kilogram” sau scrie la comanda niste texte doar de dragul de umple niste pagini ci unii chiar au informatii direct de la surse, de la dizidenti romani plecati in exil.

Spre rusinea clasei politice din Romania, anticomunistii romani care traiesc in exil in diferite tari europene au gasit mai mult respect si mai multa consideratie in noile lor tari de adoptie decat in propria lor tara. In Romania, se bucura inca de privilegii si alte drepturi nemeritate toate vechile cuiburi de cominternisti tradatori de neam si/sau de tara.Pana nu ne lepadam de acesti paraziti si tradatori de tara Romania nu va fi niciodata libera cu adevarat!

 Glasul.info

[tp_product id=”194129813″ feed=”396″]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info