UDMR a rupt protocolul de colabo…

George Simion a zdru…

George Simion: Șantajul practica…

Descinderi, perchezi…

George Simion: "Viceprimarul UDM…

"Cu multă întârziere…

La 23 mai 1849 era asasinat de u…

La data de 15 mai 18…

În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

Dan Tanasă avertizează: primarul…

"ATENȚIE! Se pare că…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

In timp ce Romania accepta sa fie o colonie: Prim ministrul Indiei cere despagubiri Marii Britanii pentru perioada coloniala

Print Friendly, PDF & Email

Prim ministrul Indiei cere despagubiri Marii Britanii pentru perioada coloniala. Narendra Modi sprijina solicitarea inflacarata a lui Shashi Tharoor catre Marea Britanie prin care se cer despagubiri pentru epoca de dominatie coloniala.

Primul ministru al Indiei a laudat initiativa unui deputat din opozitie, care a facut un apel plin de pasiune pentru Marea Britanie, pentru ca aceasta sa plateasca despagubiri pentru cei 200 de ani de dominatie coloniala.

Narendra Modi a spus ca discursul lui Shashi Tharoor, la Uniunea Oxford, care a fost publicat on-line saptamana trecuta, “a reflectat sentimentele patriotice ale indienilor” si ca el a spus: “lucrurile potrivite la locul potrivit”.

In timp ce Romania accepta sa fie o colonie: Prim ministrul Indiei cere despagubiri Marii Britanii pentru perioada coloniala

Tharoor, deputat, scriitor si fost sub-secretar general al ONU, a declarat ca “dezvoltarea Marii Britanii de 200 de ani a fost finantata de jafurile sale in India”.”Am platit pentru propria noastra opresiune”, a spus el.

“Cota Indiei in economia mondiala, atunci cand Marea Britanie a ajuns pe malurile sale a fost de 23 la suta. In momentul in care britanicii plecau a coborat pana undeva mai jos de patru la suta “, a spus Tharoor. “De ce? Pur si simplu pentru ca India a fost guvernata in beneficiul Marii Britanii.”

Sursa/Note: www.telegraph.co.uk


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia