RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiecare dintre noi este o picatura, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel

Print Friendly, PDF & Email

Doamna Mariana Cristescu, scriitoare si jurnalista de prestigiu din Targu Mures, intotdeauna gata de lupta pe frontul romanesc. O SUTA de steaguri tricolore vor ajunge din partea domniei sale in Harghita si Covasna de 1 Decembrie. I-am promis astazi ca le voi duce la Targu-Secuiesc, acolo unde extremistii maghiari au arborat anul trecut de Ziua Nationala a Romaniei steaguri negre. Noi le avem pe ale noastre, tricolore, cate o suta pentru fiecare steag negru arborat. De aceea ne pregatim din timp.

Fiecare dintre noi este o picatura, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel

In colaborare cu alte suflete romanesti din Mures, minunata noastra doamna pregateste si cadouri pentru copiii de romani din Harghita si Covasna, care alaturi de un stegulet tricolor vor primi dulciuri, rechizite si carti cu povesti, numai bune de citit iarna la gura sobei de bunici.

Dragi prieteni, impreuna reasezam Harghita si Covasna pe harta dragostei si solidaritatii romanesti. Impreuna suntem puternici, suntem Romani pentru Romani.

Pentru Actiunea din 1 Decembrie exista doua centre in care puteti trimite steaguri tricolore ce vor ajunge in Harghita si Covasna: Brasov si Targu-Mures. Pentru Brasov: Tirnoveanu Mihai, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1. Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Pentru Targu Mures steagurile se vor centraliza la sediul ziarului “Cuvantul liber”. In vederea indeplinirii acestei Actiuni, avem deschise doua conturil a BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copii.

Fiecare dintre noi este o picatura, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline