libris.ro

Asociația NEAMUNIT solicită autorităților și clasei politice măsuri pentru respectarea legii în Harghita și Covasna

„Referitor la situația dată din județele Harghita si Covasna unde se arborează ilegal drapelul Ungariei sub ochii indiferenți ai autorităților române, serviciilor si organelor competente menționam următoarele:

Art. 24. – (1) Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă nu sunt săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:

g) arborarea drapelului sau a fanionului altui stat, cu alte dimensiuni decât cele ale drapelului României şi cu alte ocazii sau în alte condiţii decât cele prevăzute la art. 6, 7 şi 9;

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Art. 6. – Pe teritoriul României drapelele altor state pot fi arborate numai împreună cu drapelul naţional al României şi numai cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivităţi şi reuniuni internaţionale, pe clădiri oficiale şi în locuri publice stabilite de autorităţile administraţiei publice locale.

Asociația NEAMUNIT solicită autorităților și clasei politice măsuri pentru respectarea legii în Harghita și Covasna, Foto: facebook.com/Neamunit/
Asociația NEAMUNIT solicită autorităților și clasei politice măsuri pentru respectarea legii în Harghita și Covasna, Foto: facebook.com/Neamunit/

Acestea fiind spuse stim că se va achita eventuala amendă pentru ca este știut deja ca fondurile pentru umilirea cetățenilor romani in propria țară sunt mai mult decat suficiente.

Poate ar fi necesar un proiect de lege prin care POLITICIENII ROMÂNI să-și unească eforturile si sa propună sancțiuni drastice pentru astfel de ofense REPETITIVE , in acest caz.

Solicitam Guvernul României, forurilor competente si opoziției Partidul Naţional Liberal si Partidul Mișcarea Populară sa ia măsuri ÎMPREUNĂ pentru soluționarea DEFINITIVA a acestor derapaje. 
Menționam ca putem înțelege si respecta o sărbătoare naționala a unui stat vecin, chiar si arborarea drapelului acelui stat ALĂTURI DE CEL ROMÂNESC asta dovedind nu numai respect, dar si o mână întinsă unii altora.”, se arată într-o postare de pe facebook a Asociației NEAMUNIT

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info