Bogdan Diaconu: “Ciolos propune un Guvern FMI-Bruxelles-Washington cu vicepremier de la PSD”

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, il acuza pe premierul desemnat, Dacian Ciolos, ca prin actualul guvern propus incalca pana si promisiunea initiala de a fi format exclusiv din tehnocrati, atat timp cat vicepremierul si in acelasi timp ministrul Dezvoltarii si Administratiei propus, Vasile Dancu, este un membru important al Partidului Social Democrat, ocupand inclusiv pana si functii de conducere in acest partid.

Bogdan Diaconu: “Ciolos propune un Guvern FMI-Bruxelles-Washington cu vicepremier de la PSD”

“Guvernul propus de Dacian Julien Cioloș incalca pana si promisiunea inițiala de a fi alcatuit din tehnocrati de vreme ce vicepremierul si ministrul Dezvoltarii si Administrației Vasile Dancu este un membru important al PSD care a ocupat și funcții de conducere in acest partid.

Cat despre restul componenței Guvernului propus astazi, se poate spune ca, daca trece de votul Parlamentului, Romania va fi condusa de foștii angajați de la Comisia Europeana, FMI, Banca Mondiala, Banca Europeana pentru Reconstrucție și Dezvoltare sau ONG-uri sustinute de Washington.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In perioada de idealism euro-atlantic, cand tot ce venea de la Bruxelles, de la FMI sau de la alte instituții internaționale promitea sa fie util și benefic pentru Romania, componența acestui Guvern ar fi parut un mare pas inainte inspre dezvoltarea țarii.
In prezent, cand valurile au cazut, putem afirma ca vom avea nu o țara ca afara, ci o țara condusa de afara și in beneficiul cercurilor de interese straine.

FMI s-a facut remarcat in Romania prin politicile de austeritate impotriva populației in timp ce banii pentru investiții erau furați exact de oamenii guvernarii care impusesera masurile de saracire cu acordul FMI. Astfel, Ministerul Finanțelor, cel mai important portofoliu, va fi condus de un fost angajat al FMI de la București din perioada taierilor de salarii!

Banca Mondiala este cea care a gestionat multe din privatizarile care au avut ca rezultat distrugerea industriei și unitaților de producție din Romania. Freedom House, susținuta financiar de Comisia Europeana și de Ambasada SUA, ONG-ul de unde provine ministrul Justiției, se ocupa cu a atrage atenția pe plan internațional ca minoritatea maghiara și cea țiganeasca din Romania nu au destule drepturi!

Romania intra, o data cu Guvernul Cioloș, intr-o guvernare corporatista de genul multinaționalelor peste care se adauga influența determinanta a birocrației bruxelleze care a dus Europa in pragul dezastrului și a experimentelor nefericite ale FMI care nu are in portofoliu nici macar un exemplu fericit de țara pe care sa o fi ajutat sa se dezvolte.

De un lucru insa putem fi siguri: ca toate directivele Comisiei Europene, FMI, precum și interesele transatlantice ca de exemplu implementarea organismelor modificate genetic sau tratatul TTIP vor fi aplicate cu maxima strictețe in Romania!”, a postat deputatul Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook

Foto: captura youtube

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Oare asta si-au dorit romanii?Mafia politica inlocuita de Ciolos cu mafia securistica si masonica?

lun nov. 16 , 2015
E drept ca atunci cand faci o rasturnare de regim, dar nu vii in schimb cu nici o propunere, vor exista sacali si hiene din diferite structuri, dornice de a se ridica pe valul de nemultumire al oamenilor si a-si atinge propriile interese oculte. Lista cu ministri “propusa” de catre […]
Unde am fost în ultimii 25 de ani??? MAFIA POLITICA

Poate vă place și:

libris.ro