libris.ro

Pentru cei care-și dădeau ochii peste cap minunându-se de ce am plecat din Paris să vin tocmai în vârf de deal : uitați-vă la televizor!

Pentru cei care-și dădeau ochii peste cap minunându-se de ce am plecat din Paris să vin tocmai în vârf de deal : uitați-vă la televizor!

Poate mulți dintre voi cunoasteți deja povestea Simonei Niculescu. Este o românca ce a lăsat Franța în urmă, asta după ce locuise vreme de 30 de ani chiar la Paris, pentru a se stabili „în varf de deal” la Băiculești, județul Argeș.

S-a facut remarcată prin faptul că a scos din letargie o întreaga comună din Argeș, dând în judecată primaria pentru a i se asfalta drumul catre „vârful de deal” unde locuiește. Și a și câștigat, dând un exemplu celorlalți că în România într-adevar lucrurile se pot schimba.

Pentru cei care-și dădeau ochii peste cap minunându-se de ce am plecat din Paris să vin tocmai în vârf de deal : uitați-vă la televizor!

Unul dintre motivele pentru care Simona Niculescu a părăsit Parisul pentru a se întoarce în România natală, este legat de ceea se întâmplă acum în Franța. Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Simona Niculescu ne dezvăluie situația adevarată cu care se confruntă Franța:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Pentru cei care-si dadeau ochii peste cap minunandu-se de ce am plecat din Paris sa vin tocmai in varf de deal: uitati-va la televizor!

Franta are milioane de „jeunes” (ca-i interzis prin lege sa le spui arabi) care au ca si unica lectura Coranul, descendenti ai algerienilor, marocanilor si tunisienilor care au navalit dupa razboiul din Algeria. O foarte mica parte din acestia s-au asezat, au integrat cultura franceza. Marea parte din ei renunta pe banda la cetatenia franceza, precum se poate vedea citind „Journal Officiel”. Am tot indemnat romanii din pribegie sa se intoarca acasa, stiind ca atunci cand situatia va deveni cu adevarat grava (si va veni acel moment) nu-i va ajuta nici un francez sa-i adaposteasca intr-o ferma undeva la munte.

Domnul Hollande a inchis granitele, bun. Asta dovedeste doar cat de putin cunoaste problemele reale ale Frantei. Suparatii pe Franta sunt chiar acolo, vorbesc franceza, au (sau au avut pana s-au lepadat de ea) cetatenia franceza. In rest, ce va face ? Va traduce „Liberte Egalite Fraternite” in araba sa imprastie fluturasi ?”, a postat Simona Niculescu pe pagina sa de Facebook

Foto: nasul.tv

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info