RSS

Epurarea limbii române în Secuim…

Am stat mult pe gându…

Afișele care promovează toleranț…

În România au început…

Istoria ascunsă, românii din Leg…

"Cei care sunt război…

Comicăria legată de rectificarea…

Comicăria legată de r…

A fost prins încă unul dintre ag…

A fost prins încă unu…

Profesorul Ion Coja: "Lozinca fă…

Profesorul Ion Coja: …

Daniel Dragomir: "Atacurile au a…

Daniel Dragomir: "Ata…

Războiul steagurilor la IAȘI: "I…

Războiul steagurilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un tanar deputat PNL considera ca presedintele Klaus Iohannis nu e patriot si responsabil politic

Print Friendly, PDF & Email

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, incepe sa fie tot mai criticat chiar pana si din sanul propriului sau partid. Daniel Gheorghe, un tanar deputat, membru al Partidului National Liberal, considera ca presedintele Klaus Iohannis nu e patriot si nu e responsabil politic, reprosandu-i presedintelui Romaniei faptul ca accepta cotele obligatorii de imigranti impuse cu forta de catre sefii Uniunii Europene, o impunere profund imorala si care incalca suveranitatea si Constitutia Romaniei.

Un tanar deputat PNL considera ca presedintele Klaus Iohannis nu e patriot si responsabil politic

“Scrisoare deschisa adresata Excelentei Sale, domnului Klaus Werner Iohannis,

Presedinte al Romaniei,

Domnule Presedinte,

Va scriu cu adanc respect, incredere si speranta, in ceea ce reprezinta pentru Romania institutia prezidentiala, institutia fundamentala sub aspectul politicilor de aparare si securitate naționala.

In calitatea dumneavoastra de garant constituțional și de comandant suprem al forțelor armate aveți o responsabilitate uriașa in fața romanilor, aceea de a pastra ordinea de drept democratica și a apara viața, bunurile, proprietațile, valorile și cultura neamului nostru.

(…)

Domnule Președinte, cred ca a spune un NU hotarat cotelor obligatorii este o dovada de patriotism și de responsabilitate politica, chiar cu riscul unor pierderi diplomatice de moment. Romania are o singura varianta legitima și morala in acord cu principiile de viața ale neamului romanesc: respingerea categorica a oricarei formei de migrație necontrolata și impusa. Aceasta ar putea afecta in viitor securitatea naționala și economia și ar duce la apariția unor conflicte religioase și culturale. Nimeni nu iși dorește asta.

Domnule Președinte, dupa atentatul de la Paris, Polonia a anunțat ca respinge cotele obligatorii. Cred ca putem face la fel. Nimeni nu v-ar putea critica daca ați face acest lucru. Poporul s-ar aduna in jurul dumneavoastra.“, a postat deputatul Daniel Gheorghe pe contul sau de Facebook


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline