Ninel Peia: „EAE. OCULTA CARE SFARAMA ROMANIA”

Ninel Peia: "EAE. OCULTA CARE SFARAMA ROMANIA"

„Treceti dincolo de perdeaua de fum, si haideti sa vedem adevarul: exista o oculta care sufoca inefabil Romania” – Deputat Ninel PEIA

In aceste zile de totala confuzie intelectuala, in lipsa valorilor istorice si a marilor modele de gandire sau macar de valorificare a capacitatii regenerative a poporului roman, circula inca doua cuvinte pe care, daca le folosesti, haite de mizerabili te indica imediat fie ca esti ticnit, fie ca te apasa teoria conspiratiei, sintagma adusa la o banalizare voit construita.

Aceste cuvinte sunt: ocult si secret. Ambele sunt la fel de periculoase pentru utilizatorul lor, chiar daca stie prea bine ce vorbeste. Eu le utilizez si le voi utiliza pana cand se va gasi cine sa imi dea adevarate si limpezi argumente contra. Veti vedea mai jos de ce am scris aceste cateva vorbe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ninel Peia: „EAE. OCULTA CARE SFARAMA ROMANIA”

Imediat dupa 90, una dintre liniile de lupa impotriva coruptiei si pentru instituirea unei ierarhii a valorii, in lipsa celor comuniste, a fost „razbelul impotriva nepotismului”. Ideatic era un vis frumos. Practic, s-a dovedit ceva imposibil. Ganditi-va numai la Basescu si la europarlamentara EBA si veti intelege totul.

Am mai spus faptul ca era vorba despre o lupta eleganta cu morile de vant, dar, pe atunci, inca nu realizasem cate randuri de astfel de perdele de fum se pot folosi pentru a-i putea lasa in pace sa lucreze temeinic pe dusmanii Romaniei si ai prosperitatii noastre.

Caci da, in afara de cateva exemple vizibil ridicole, perdeaua de fum „antinepotismul” n-a facut decat sa canalizeze atentia celor mai multi spre un inamic aparent consistent, dar infinit mai putin daunator decat adevaratii purtatori de pericole antiromanesti.

[alert-announce]Vorbesc aici despre reteaua, plasa, tesuta intre sute daca nu mii de Entitati Asociative Externe (EAE), intre tentaculele lor, respectiv un numar urias de ONG-uri care actioneaza liber, aparate de frumoasa si, iarasi, ideatica sintagma „societatea civila” care, din pacate, la noi, nu ia pozitie nici cand realizeza ca presedinte lor este un bibelou inutil.[/alert-announce]

Ninel PEIA
Deputat PSD Ilfov

Cititi intreg articolul pe ninelpeia.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info