Categories: Oculta mondiala

Ninel Peia: „EAE. OCULTA CARE SFARAMA ROMANIA”

„Treceti dincolo de perdeaua de fum, si haideti sa vedem adevarul: exista o oculta care sufoca inefabil Romania” – Deputat Ninel PEIA

In aceste zile de totala confuzie intelectuala, in lipsa valorilor istorice si a marilor modele de gandire sau macar de valorificare a capacitatii regenerative a poporului roman, circula inca doua cuvinte pe care, daca le folosesti, haite de mizerabili te indica imediat fie ca esti ticnit, fie ca te apasa teoria conspiratiei, sintagma adusa la o banalizare voit construita.

Aceste cuvinte sunt: ocult si secret. Ambele sunt la fel de periculoase pentru utilizatorul lor, chiar daca stie prea bine ce vorbeste. Eu le utilizez si le voi utiliza pana cand se va gasi cine sa imi dea adevarate si limpezi argumente contra. Veti vedea mai jos de ce am scris aceste cateva vorbe.

Ninel Peia: „EAE. OCULTA CARE SFARAMA ROMANIA”

Imediat dupa 90, una dintre liniile de lupa impotriva coruptiei si pentru instituirea unei ierarhii a valorii, in lipsa celor comuniste, a fost „razbelul impotriva nepotismului”. Ideatic era un vis frumos. Practic, s-a dovedit ceva imposibil. Ganditi-va numai la Basescu si la europarlamentara EBA si veti intelege totul.

Am mai spus faptul ca era vorba despre o lupta eleganta cu morile de vant, dar, pe atunci, inca nu realizasem cate randuri de astfel de perdele de fum se pot folosi pentru a-i putea lasa in pace sa lucreze temeinic pe dusmanii Romaniei si ai prosperitatii noastre.

Caci da, in afara de cateva exemple vizibil ridicole, perdeaua de fum „antinepotismul” n-a facut decat sa canalizeze atentia celor mai multi spre un inamic aparent consistent, dar infinit mai putin daunator decat adevaratii purtatori de pericole antiromanesti.

Vorbesc aici despre reteaua, plasa, tesuta intre sute daca nu mii de Entitati Asociative Externe (EAE), intre tentaculele lor, respectiv un numar urias de ONG-uri care actioneaza liber, aparate de frumoasa si, iarasi, ideatica sintagma „societatea civila” care, din pacate, la noi, nu ia pozitie nici cand realizeza ca presedinte lor este un bibelou inutil.

Ninel PEIA
Deputat PSD Ilfov

Cititi intreg articolul pe ninelpeia.ro

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago