libris.ro

MARȘUL PE JOS AL MINERILOR ȘI ENERGETICIENILOR SPRE BUCUREȘTI! 11 APRILIE – 2016!

MARȘUL PE JOS AL MINERILOR ȘI ENERGETICIENILOR SPRE BUCUREȘTI! 11 APRILIE –  2016!

Pe data de 11 aprilie 2016, sindicatele minerilor și energeticienilor din Oltenia vor porni într-un marș de protest spre București, ca răspuns la ordinul ministrului de disponibilizare, șomaj tehnic și concedii fără plată ale angajaților de la Complexul Energetic Oltenia. Aici, protestatarii vor înmâna Guvernului și Președinției un Memorandum în care își afirmă și își argumentează decizia fermă de a nu accepta închiderea Complexului Energetic Oltenia.

Acest Marș istoric este o lecție națională de onoare și demnitate, denunță comportamentul antiromânesc al guvernaților îndreptat împotriva independenței energetice a României. Protestul nostru înseamnă o lecție publică de atitudine civică și moralitate, un avertisment cu semnificații adresat celor care decid cu o gândire mediocră soarta țării.

MARȘUL PE JOS AL MINERILOR ȘI ENERGETICIENILOR SPRE BUCUREȘTI! 11 APRILIE –  2016!

Prin ordinul emis, Complexului Energetic Oltenia se află în fața unui pluton de execuție care ne omoară cu gloanțe străine, dar comandat cu râvnă și supunere de cei de la București, acest lucru fiind o rușine și o trădare fără precedent a cauzei naționale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Marșul, nu este împotriva României și nu venim la București ca să luăm cu asalt instituțiile statului. Nu venim să schimbăm Președintele, Premierul sau Guvernul, luptăm pentru viața noastră, luptăm pentru salvarea României de la o sclavie energetică. Este un Marș național pentru salvarea României! Grija și responsabilitatea noastră este salvarea Complexului Energetic Oltenia, la idei mari trebuie și mari sacrificii.

Nu venim la București să ne țineți predici politice și ipocrite. Demersul nostru este acela de a vă însuși Memorandumul, singurul înscris care reflectă modul de existență al Complexului Energetic Oltenia. La capătul Marșului nu vă batem cu pietre, dar lupta noastră este pe viață și pe moarte și nu avem de gând să plecăm învinși din fața Guvernului și a Președinției.

Avem onoarea!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.