libris.ro

Un macelar „halal” si-a inselat clientii musulmani vanzandu-le carne de porc vreme de trei ani

Un macelar „halal” si-a inselat clientii musulmani vanzandu-le carne de porc vreme de trei ani

In timpul unui control de rutina al securitatii alimentare, un inspector a observat faptul ca ceea ce era prezentata spre vanzare drept carne de vita, era de fapt carne de porc.  Conducatorul abatorului a fost condamnat la 6 luni de inchisoare si o amenda de 18.000 de franci elvetieni (aproximativ 18680 $) „pentru fraudă si fals in declaratii”, scrie newschicken.com.

„In cazul in care clientii musulmani ar fi aflat ca era carne de porc, acestia nu ar fi cumparat-o, deorece islamul interzice consumul acestui tip de carne”, a declarat procurorul care a instrumentat acest caz.

Un macelar „halal” si-a inselat clientii musulmani vanzandu-le carne de porc vreme de trei ani

Macelarul „halal” si-a inselat clientii musulmani de doua ori. Pe de o parte, musulmanii erau inselati sa cumpere fara sa stie carne de porc, aliment strict interzis de catre religia islamica. Pe de alta parte, asa zisul macelar „halal” facea si profituri substantiale, deoarece carnea de porc este mult mai ieftina decat carnea de vitel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In Romania, fostul deputat Metin Cerchez il acuza pe muftiul Iusuuf Murat de faptul ca a „a transformat muftiatul in restaurant si magazin care vinde carne de porc si alcool”.

„Mafia Muftiului din Romania – Iusuuf Murat – a transformat muftiatul in restaurant si magazin care vinde carne de porc si alcool. Catre toti musulmanii si cei care dau bani Muftiului, dlui Tayp Erdogan presedintele Turciei, ambasadelor tarilor musulmane- mafiotul muftiu Murat Yusuf e vinovat – sediul muftiat de pe Bd Tomis a fost inchiriat unui restaurant care vinde pomana porcului.Chiria e bagata in buzunar de muftiu, prea fericit, asemenea lui Daniel, acte false, alti bani sint dati in realitate de sefii restaurant. DNA tace, alaturi e o alimentara a unui tatar care e angajat de muftiat. Vinde alcool si de Bayram…Cladirea care vinde porc e lipita de geamia Ulkear, cea mai veche…..Ce blasfemie….Se putea face un centru cultural islamic cu cafea turceasca, ceai …..”, scrie fostul deputat Metin Cerchez pe blogul sau metincerchezblog.blogspot.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info