libris.ro

Am gasit solutia care ne scapa de invadatorii islamici! Romani, urcati godacii si proviziile de iarna prin copaci sau direct pe gardurile de la frontiera Romaniei!

Am gasit solutia care ne scapa de invadatorii islamici! Romani, urcati godacii si proviziile de iarna prin copaci sau direct pe gardurile de la frontiera Romaniei!

Priviti imaginea de mai sus. Cam asa credeau romanii ca este dincolo de granitele Romaniei atunci cand au luat cu asalt vestul Europei. Insa s-a dovedit curand ca nu este chiar asa, iar viata printre straini are si avantaje dar si foarte multe dezavantaje. Totul depinde de asteptarile fiecaruia, asa ca ganditi-va putin ca daca pentru majoritatea romanilor o asemenea imagine aidoma celei postate mai sus este un vis frumos, mai ales pentru gurmanzii care se dau in vant dupa carnea de porc, pentru musulmani este o imagine de cosmar, pe care nu si-o doresc s-o vada nici macar in filmele de groaza.

Am gasit solutia care ne scapa de invadatorii islamici! Romani, urcati godacii si proviziile de iarna prin copaci sau direct pe gardurile de la frontiera Romaniei!

Nu vreti invazie islamica in Romania? Pai e foarte simplu: ungeti cu slanina de porc toate mijloacele de transport care vin sau pleaca din Romania! Ungeti cu slanina gardurile de la frontierele tarii noastre! Nu de sarma ghimpata se tem invadatorii islamici ci de soriciul de porc ce atarna si se parpeleste la soare.

Daca totusi face necuratul ce face si le deschide vreo cale de acces spre tara, atunci al doilea val de aparare trebuie sa fie unul putin mai costisitor: umpleti copacii de pe marginea drumurilor cu mezeluri, afumaturi, carnati si alte derivate din carne de porc! Imaginea va fi una apocaliptica, iar simpatizantii semilunii se vor intoarce de unde pe unde au venit, aidoma stramosilor care au dat piept de-a lungul istoriei cu bravii valahi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pentru romani, in aceste vremuri tulburi, nu cainele este cel mai bun prieten al omului ci ….. porcul! Din fericire avem o gramada de porci care misuna prin Palatul Parlamentului din Romania.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info