RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

RAREȘ BOGDAN, ȚI-AI VÂNDUT CINSTEA ȘI OMENIA!

Print Friendly, PDF & Email

Rareș Bogdan, când ai fost pus la zid de CNA, te-am apărat în presă cu prețul onoarei mele, împotriva prietenilor și oamenilor care m-au avertizat că greșesc. Nu i-am crezut, le-am spus că ești un mare patriot român, le-am spus că ai demninate umană și profesională.

RAREȘ BOGDAN, ȚI-AI VÂNDUT CINSTEA ȘI OMENIA!

Dacă Dumnezeu ar fi aruncat cu pietre în tine, mă puneam în fața ta să mă lovească pe mine. Nu sunt vorbe mari, așa am trăit prietenia absolută lângă doamna acad. Zoe Dumitrescu Bușulenga, (mi-a prefațat două cărți) Nichita Stănescu, Gheorghe Pituț, Fănuș Neagu, Cezar Ivănescu, (mi-a prefațat o carte) Eugen Barbu, domnia sa m-a debutat, a fost nașul meu literar. M-au primit la masa lor aleasă, m-au recunoscut ca scriitor al limbii române.

Ei nu s-au dezis de mine, eu nu m-am dezis de ei. Niciodată! Am cântat cântecele noastre de luptă și am scris pentru gloria culturii și limbii române. Ne-am purtat rănile ca pe niște victorii, nu ne-am plâns la nimeni. Rareș Bogdan, ți-ai trădat și ți-ai vândut colegul de breaslă, omul care te-a apărat public! Omul care a crezut că ești o Idee Națională! Nu ți-au ars sufletul cărțile mele pe care ți le-am dăruit cu dedicație și prietenie?

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline