RSS

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

RAREȘ BOGDAN, ȚI-AI VÂNDUT CINSTEA ȘI OMENIA!

Print Friendly, PDF & Email

Rareș Bogdan, când ai fost pus la zid de CNA, te-am apărat în presă cu prețul onoarei mele, împotriva prietenilor și oamenilor care m-au avertizat că greșesc. Nu i-am crezut, le-am spus că ești un mare patriot român, le-am spus că ai demninate umană și profesională.

RAREȘ BOGDAN, ȚI-AI VÂNDUT CINSTEA ȘI OMENIA!

Dacă Dumnezeu ar fi aruncat cu pietre în tine, mă puneam în fața ta să mă lovească pe mine. Nu sunt vorbe mari, așa am trăit prietenia absolută lângă doamna acad. Zoe Dumitrescu Bușulenga, (mi-a prefațat două cărți) Nichita Stănescu, Gheorghe Pituț, Fănuș Neagu, Cezar Ivănescu, (mi-a prefațat o carte) Eugen Barbu, domnia sa m-a debutat, a fost nașul meu literar. M-au primit la masa lor aleasă, m-au recunoscut ca scriitor al limbii române.

Ei nu s-au dezis de mine, eu nu m-am dezis de ei. Niciodată! Am cântat cântecele noastre de luptă și am scris pentru gloria culturii și limbii române. Ne-am purtat rănile ca pe niște victorii, nu ne-am plâns la nimeni. Rareș Bogdan, ți-ai trădat și ți-ai vândut colegul de breaslă, omul care te-a apărat public! Omul care a crezut că ești o Idee Națională! Nu ți-au ars sufletul cărțile mele pe care ți le-am dăruit cu dedicație și prietenie?

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline