Schimb guvernul “meu” de tehno(c)ra(ha)ti pe un guvern de popi

Aita Medie (Covasna),Biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”

Aita Medie (Covasna),Biserica cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”

Print Friendly, PDF & Email

Schimb guvernul “meu” de tehno(c)ra(ha)ti pe un guvern de popi…

Daca popii au reusit sa construiasca 18.000 de biserici primind anual sub 0,4% din Bugetul de Stat(0,4% din Bugetul de Stat se duce la Culte, deci 80% din astia ajung la BOR, adica la BOR se duc 0,8x 0,4 = 0,32%), atunci ii vreau sefi la CNADNR sa ne construiasca autostrazi si drumuri nationale, ii vreau sefi la Ministerul Turismului sa ne construiasca hoteluri, pensiuni si statiuni turistice, ii vreau la sefia Televiziunii Romane (TVR) sa ne arate cum de le merge asa de bine Trinitas TV, ii vreau la toate ministerele unde tehno(c)ra(ha)tii au demonstrat ca isi dau cu stangul in dreptul, “guvernand” in deplina necunostina de cauza.

Schimb guvernul “meu” de tehno(c)ra(ha)ti pe un guvern de popi

Toata presa sorosista si tot serparitul frenetic de ONG-uri cauta sa inoculeze romanilor o ura profunda impotriva Bisericii Ortodoxe Romane, bucurandu-se ori de cate ori posturile de televiziune de casa prezinta diverse sondaje fictive sau grafice in care arata cu cat a mai scazut increderea romanilor in biserica.

“Biserici, biserici, …. biserici!!! Pe unde te uiti, tot vezi numai biserici!” Asta urla frenetic din toti rarunchii “progresistii” din presa din Romania( a nu se confunda cu presa romaneasca, floare rara in acest moment pe plaiurile mioritice), aratand mereu cu degete amenintatoare si cu falcile inclestate, mustind de manie “proletara”: in Romania postedecembrista s-au construit mai multe catedrale fata de cat s-au construit spitale.

Asta este marota preferata a sorosistilor si progresistilor a caror propaganda antiromaneasca este finantata generos din afara granitelor: “Vrem spitale, nu catedrale!”, asta urla mai mereu cei care sunt gata oricand sa arunce cu pietre in lacasurile sfinte.

Cu diverse ocazii, propagandistii sorosisti sau neobolsevicii neobositi dusmani ai crestinismului, impanzesc mesaje sau fac publice pancarte pe care mazgalesc numarul “urias” al bisericilor din Romania in comparatie cu numarul de spitale construite. S-a demonstrat insa ca Romania nu este detinatoarea de record la numarul de biserici construite in raport cu numarul populatiei sau de spitale construite, existand alte tari europene mai mici decat tara noastra, care ne intrec la numarul de lacasuri de cult.

Pai puneti nefericitilor o armata de popi la Ministerul Sanatatii! Recrutati-i pe cei care s-au ocupat de construirea celor 18.000 de biserici si reprofilati-i pentru a construi spitale in loc de catedrale! Pentru ca neispravitii astia din “guvernul meu” nu-s in stare nici macar sa-i numere pe doctorii din Romania!

Si chiar daca Romania ar fi detinatoarea recordului la biserici construite si tot nu ar justifica pornirea aceasta infocata si dusmanirea de moarte a popilor din Romania. In conditiile in care popii au reusit sa construiasca mii de lacasuri de cult cu un buget infim fata de cat au tocat zecile de mii de “specialisti” pomeniti in campaniile electorale de mafia politica romaneasca, atunci inseamna ca popii din Romania ne-au demonstrat ca sunt mai buni manageri si sunt mai bine pregatiti decat parazitii care zac prin diferite ministere ale statului roman.

Ai vazut un inalt prelat cu o masina de lux? Poate ca o si merita, lucru confirmat din plin de talentul managerial demonstrat. In ultima vreme a existat tendinta aducerii in Romania a unor manageri straini in companiile de stat ( vezi de exemplu Tarom). La Tarom a fost adus de pilda belgianul Christian Heinzmann si platit regeste (salariu brut de 16.400 de euro/luna). Cu alte cuvinte, este de acceptat ca unui manager strain sa i sa plateasca un salariu fabulos, chiar si in conditiile unui management defectuos, insa cand vine vorba de romani, nu mai putem accepta acest lucru nici macar atunci cand isi demonstreaza eficienta din plin?

 

Social Links