Clotilde, Nicusor, cine va mana pe voi in lupta?

Clotilde, Nicusor, cine va mana pe voi in lupta?, Foto: captura TV Digi 24

Madam Clotilde nu este o femeie proastă. E chiar foarte deșteaptă! Și atunci cum se explică declarația făcută pe un subiect atât de clar în mentalul colectiv românesc, declarându-se împotriva ridicării Catedralei Mântuirii Neamului pe care toată suflarea românească o așteaptă de atâta amar de vreme?!

Este evident că făcând asemenea declarații reprezentanta Partidului Salvați România aduce mari prejudicii electorale partidului! Deșteaptă cum e, madam Clotilde nu putea să facă acest gest aproape sinucigaș din proprie inițiativă și nici cu voia sa. Nici Nicușor Dan nu putea să aibă inițiativa acestei declarații, acestei atitudini!… Unde mai pui că mult dorita catedrală este deja construită în proporție de peste 60%. E aproape toată ridicată „la roșu”. Ce să mai întrebi la referendumul râvnit?!…

Clotilde, Nicusor, cine va mana pe voi in lupta?

Singura explicație posibilă este că madam Clotilde și musiu Nicușor nu prea fac de capul lor ce fac, căci dacă ar fi sincer angajați la proiectul politic cu care se laudă nu ar fi dat drumul în eter acestei pietre de moară care va atârna de piciorul lor și al partidului, prăbușindu-i! Cine va mai vota cu ei, dacă lor le pică atât de greu catedrala noastră?!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Firește, vor fi niscai rătăciți care îi vor vota taman pentru asta! Dar aceia nu pot fi decât câțiva, nicicum 5% dintre noi!… Și atunci care cap a conceput această ieșire nu riscantă, ci sigur perdantă?!

E limpede acum pentru mine, sper că și pentru alții, pentru toată lumea: se află cineva în spatele dumnealor Clotilde & Nicușor, cineva, persoană sau structură, care este prea puțin interesată să-l vadă pe Nicușor senator! Îi este mult mai la inimă să tulbure apele consensului național care există în privința Catedralei! Vor fi având ei un plan pentru o diversiune care să se pună în lucru de îndată ce opinia publică va da ceva semne, reale sau inventate, de sciziune, de divizare a opiniilor pe acest subiect! Nu le convine că lucrările merg bine, sunt în grafic și vor prilejui momentul culminant al anului când vom serba Centenarul Unirii în interiorul Catedralei. Oricât va fi Ea de mare, drăguța, nu ne va putea cuprinde pe toți!

Doamne, ajută!

Sursa: Ion Coja, 2 august 2016

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info